Trabzonsporlu Gürdal: Ligin İçine Düştüğü Derin Ve Karanlık Çukura Dikkat Etmeli

Trabzonsporlu Gürdal: Ligin İçine Düştüğü Derin Ve Karanlık Çukura Dikkat Etmeli

Trabzonspor Kulübü CEO'su Burak Gürdal, hakem hataları nedeniyle birilerinin puanlarının el değiştirdiğini, futbolcuların birbirine girdiğini savundu. Gürdal, başta yetkililer olmak üzere herkesin Süper Lig'in içine düştüğü 'derin ve...

Trabzonspor Kulübü CEO'su Burak Gürdal, hakem hataları nedeniyle birilerinin puanlarının el değiştirdiğini, futbolcuların birbirine girdiğini savundu. Gürdal, başta yetkililer olmak üzere herkesin Süper Lig'in içine düştüğü 'derin ve karanlık çukura' dikkat etmesi gerektiğini ifade etti.

Burak Gürdal, yaptığı yazılı açıklamada, "Türk futbolunun yanına her cümlede marka değerini ekleyen kişi, kurum ve kuruluşlar, Spor Toto Süper Lig'in içine düştüğü derin ve karanlık çukura dikkat etmeli. Futbolu yönetenler, henüz daha ligin 3. haftası oynanmış olmasına rağmen, gazete manşetlerini ve televizyon yorumcularının sözlerini iyi irdelemelidir." ifadelerine yer verdi.

Bir yanda hakem hataları nedeniyle birilerinin puanlarının el değiştirdiğini, diğer tarafta oyuncular birbirine girdiğini öne süren Gürdal, "Kulüp yöneticileri ve futbolcular güven sorunu nedeniyle futbolu bırakma noktasına geliyor, el insaf… Geçtiğimiz dönemlerde başkan ve yönetici açıklamaları nedeniyle futbolun gerildiğine dem vuranlar, şimdi şapkalarını önlerine koyup, derinlemesine düşünmeli ve gerekirse kendileri hakkında radikal kararlar vermeli." değerlendirmesini yaptı.

'EŞİT ŞARTLARDA MÜCADELE OLUNCA NE YAPTIĞIMIZI HERKES GÖRÜYOR'

Rakip takımlarla eşit mücadele ettikleri Avrupa kupalarında, geçen sezon ve bu sezon göstermiş oldukları başarıya dikkat çeken Gürdal, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:

"Biz Trabzonspor Kulübü olarak adil bir sezon yaşanmasının ne denli önemli olduğunu sezon başlamadan önce de dile getirdik. Artık kimse sahada alnının teri ile mücadele eden futbolcu ve teknik heyet ile kendi işlerini ve ailelerini bir kenara bırakarak, yöneticisi oldukları kulüpleri yukarılara taşımak isteyen kişileri hedef almasın. Herkes kendi bahçesinin önünü temizlesin ve Türk futbolu bu cezayı daha fazla çekmesin."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.