Trabzonspor’a sakatlık müjdesi

Trabzonspor’a sakatlık müjdesi

Trabzonspor’da sakatlar tek tek geri dönüyor..Spor Toto Süper Lig’e şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak üst üste alınan kötü sonuçların ardından küme düşme potasının üzerinde yer alan Trabzonspor’a sonunda iyi bir haber geldi.

Spor Toto Süper Lig’e şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak üst üste alınan kötü sonuçların ardından küme düşme potasının üzerinde yer alan Trabzonspor’a sonunda iyi bir haber geldi.

Son dönemlerde basında sürekli olarak sakatlıkların konu olmasıyla can sıkan bu kez bordo mavilileri sevindirecek. Sezon boyunca Okay Yokuşlu, Aytaç Kara, Cardozo, Mehmet Ekici, Güray Vural, Aykut Demir, Mustafa Yumlu, Douglas ve Onur Kıvrak gibi isimlerin sakatlıklar yaşamasıyla kadroda istikrar yakalayamayan Fırtına’da Mersin İdmanyurdu maçı öncesinde futbolcular hazır hale gelmeye başladı.

Haber61’in haberine göre; Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen için kritik önem taşıyan Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş ve Sivasspor maçı öncesinde özellikle Cardozo’dan gelen iyi haber bordo mavilileri sevindirdi. Bir önceki karşılaşmada sonradan oyuna dahil olan yıldız golcü bu hafta ilk 11’de oynayabilecek duruma geldi. Okay Yokuşlu’nun da kesin olarak kadrodaki yerine dönmesi beklenirken Aytaç Kara’nın durumu ise maç saatinde belli olacak. Yeni transferlerden Güray Vural ise kolundan geçirdiği sakatlığı yavaş yavaş atlatmaya başlarken, Kaptan Onur da beklenenden hızlı şekilde iyileşme gösterdi.

trabzon1.jpg

KÖTÜ GİDİŞ ELEŞTİRİLERİ BERABERİNDE GETİRDİ

Muharrem Usta’nın başkanlığa geldikten sonra teknik direktörlük görevine getirdiği Hami Mandıralı, kötü gidişatın sebebi olarak gösteriliyor. Sert eleştirileri ile bilinen gazeteleri de bu konuyu sıkça dillendirmeye başladı. Mandıralı’nın kredisini tükettiği her fırsatta basında dile getirilirken artık bu işin şakası olmadığı kaydediliyor. Trabzonspor yöneticileri ise verdikleri demeçlerde camianın biraz daha sabretmesini ve taraftarın bu kötü dönemde takımlarını destekleyerek yalnız bırakmamaları konusunda çağrıda bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.