Trabzon maçını katleden Kalkavan Osmanlı maçına verildi

Trabzon maçını katleden Kalkavan Osmanlı maçına verildi

Spor Toto Süper Lig'de 27.hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Atiker Konyaspor'un 1 Nisan Pazar günü saat 13.30'da deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçını hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Ceyhun Sesigüzel yapacak. Mücadelede Hakan Ceylan ise dördüncü hakem olarak görev yapacak. Haftanın kritik maçlarından olan Galatasaray - Trabzonspor maçında ise Fırat Aydınus düdük çalacak.

TRABZON MAÇINDA BÜYÜK TEPKİ ALMIŞTI

Kalkavan daha önce Atiker Konyaspor’un Süper Lig’in 18.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Trabzonspor karşılaşmasında düdük çalan Mete Kalkavan, verdiği kararlarla maçın sonuca etki ederek büyük tepki almıştı.  Kalkavan bu maçın 18. Dakikasında Ali Turan’ı kırmızı kartla  ihraç etmişti.  Kalkavan bu kararından sonra ise  Konyaspor’un 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın 83.dakikasında konuk takım lehine penaltı kararı verdi. Kalkavan’ın kararları bununla da bitmedi ve   90.dakikada, yan hakem  1.5 metre ofsaytı atlayarak devam kararına Mete Kalkavan da uydu.  Bu durumun ardından Burak Yılmaz 2. golü atarak takımını 2-1 öne geçirdi.  Atiker Konyaspor tüm bunlara rağmen Orkan Çınar’ın ayağından bulduğu frikik golüyle maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum