Toyota'dan vitamin gibi kampanya

Toyota'dan vitamin gibi kampanya

Toyotanın büyük avantajlar ile dolu servis günleri başladı.

Toyota’nın büyük avantajlar ile dolu servis günleri başladı. 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan “Vitamin gibi Kampanya”dan yararlanmak için yapmanız gereken Toyota Plazalara uğramak olacak. Kampanya süresince tüm Toyota modellerine ücretsiz check up* yapılırken, 2009 ve öncesi Toyota modelleri için de cazip fırsatlar sunuluyor. 2009 ve öncesi Toyota sahibi iseniz Performans (debriyaj baskı, balata, rulman) Konfor (amortisörler, aks ve aks körükleri) ve Güvenlik Paket’lerinde (fren balataları, disk ve kampana) parça ve işlikte yüzde 30 oranında indirim uygulanıyor. Periyodik bakımlarda da yüzde 20’lik parça ve işçilik indirimi kampanya dahilinde sunuluyor.

Toyota’nın cazip indirimler sunduğu servis kampanyasında ayrıca 4 adet Bridgestone, Lassa veya Michelin lastik alanlara bir sonraki bakımda kullanılmak üzere 1 yıl boyunca geçerli 80 TL’lik indirim kuponu hediye ediliyor. Ayrıca Varta marka akülerde yüzde 15 indirim de tüm Toyota sahiplerini bekliyor.

Axess, Maxsimum Kart ve Card Finans kredi kartı  sahibi Toyota kullanıcıları, KDV dahil 250 TL’yi geçen mekanik servis harcamalarında peşin fiyatına 8 taksit imkanından da yararlanabiliyorlar.

(*)Check-up, fren, direksiyon sistemi, amortisör, aks körükleri, devirdaim, akü, V kayışı, kabin hava filtresi, aydınlatma ve sinyal sistemi, soğutma suyu ve silecek performansı kontrollerini içermektedir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.