Toyota Yenilenen Yüzüyle Aydın’da

Toyota Yenilenen Yüzüyle Aydın’da

Yeni Toyota modelleri, Aydın Toyota Plaza Parmaksızlar’da düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

Yeni Toyota modelleri, Aydın Toyota Plaza Parmaksızlar’da düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur, 11. nesil Toyota olan yeni Corolla’yı Türkiye’de üretmekten mutlu olduklarını belirterek, yeni üretilen araçlarda yakıt tüketimi, güvenlik ve konfor gibi özelliklere önem verdiklerini söyledi.
Toyota’nın yeni tasarım anlayışını yansıtan Yeni Corolla, Verso, Auris, Hilux ve Yaris Hybrid modellerinin tanıtıldığı toplantıda, Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Kurumsal İlişkiler Direktörü Okutur, Toyota’nın yeniliklerin markası olduğunu ve inovasyona verdiği önemle tüm dünyanın dikkatini çektiğini belirtti. Okutur, otomotiv üretiminde lider marka Toyota’nın Ar-Ge harcamalarına yılda 10 milyar dolarlık bir kaynak ayırıyor olmasının, global şirketler arasında ilk beşte, otomotiv sektöründe de birinci sırada yer almasını sağladığını söyledi. Okutur, sözlerine şöyle devam etti: "Ulusal ve uluslararası rekabette inovasyonun öneminin her geçen gün arttığı bir dönem yaşanıyor. Toyota, DNA’sında yer alan 'üstün teknoloji ile daha iyi otomobiller' temel ilkesine sadık kalarak ve dünyanın çeşitli bölgelerindeki farklı ihtiyaçları da dikkate alarak üretimin gerçekleştirilmesi yönünde de adımlar atan Toyota Kaizen felsefesi paralelinde her zaman daha iyi bir yol vardır ilkesine sadık kalıyor. Toyota, bu yılki raporda yüzde 17’lik bir büyüme göstererek marka değerini 35 milyar 346 milyon dolara yükseltti. Marka değeri konusunda zirveyi kaptırmayan Toyota, ayrıca otomobil endüstrisindeki yenilikleriyle de lider kimliğini pekiştirirken tüm dünyada, başta Prius olmak üzere 5,5 milyonu aşan hibrit araç satışıyla tüm rakiplerini geride bırakarak üç yıl üst üste dünya genelinde 'En İyi Küresel Yeşil Marka' olmayı başardı."

Aydın Toyota Plaza Parmaksızlar Genel Müdürü Simay Parmaksız, 2004 yılından bu yana 1684 m2 kapalı alanı ve 714 metrekarelik sergileme alanı ile toplam 5 bin 500 metrekarelik alanda Toyota’nın Türkiye’deki ilklerinden olan 3S plaza konseptiyle (satış, servis ve yedek parça) 39 uzman personelle hizmet verdiklerini söyledi. Parmaksız, “Türkiye’de üretilen Yeni Corolla’ya ilginin her geçen gün arttığını gözlemliyoruz. Bu modelimiz satışlarımızda lokomotif model olma yolunda hızla ilerliyor.” diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.