TOSAGEMde Fatih Kara dönemi

TOSAGEMde Fatih Kara dönemi

Toplum Sağlığı Araştırma ve Geliştirme Merkezi (TOSAGEM) Derneği 3. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Genel Kurul'da yapılan seçimde başkanlığa Yrd. Doç. Dr. Fatih Kara getirildi.

Toplum Sağlığı Araştırma ve Geliştirme Merkezi (TOSAGEM) Derneği 3. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Genel Kurul'da yapılan seçimde başkanlığa Yrd. Doç. Dr. Fatih Kara getirildi.
Konya Tabip Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen Genel Kurulda, yapılan seçimler sonucu yönetim kurulu üyeliklerinde değişiklikler yaşandı.
Yapılan seçim sonucunda, Dernek Yönetim Kurulu Başkanlığına Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fatih Kara, Genel Sekreterliğe Konya Sağlık Müdürlüğü Hasta Hakları İl Koordinatörü Ayhan Uludağ, Saymanlığa Konya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Bülent Keskin, Yönetim Kurulu üyeliklerine Konya Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazmi Zengin ve Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Sarı getirildi.
Toplum sağlığı için ellerinden gelen her türlü çabayı göstermeye devam edeceklerini ifade eden yeni Başkan Kara, ''Prof. Dr. Nazmi Zengin'in toplum sağlığı için yaptığı çalışmalar kamuoyunca yakından biliniyor. Bundan sonra da yönetim kurulu üyesi olarak daha da fazla katkı verecektir'' dedi.
Kara, Nazmi Zengin'e başkanlık dönemindeki aktif çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundu.
Dernek'ten yapılan yazılı açıklamada, kurulduğu 2006 yılından buyana toplum sağlığı ile ilgili birçok alanda faaliyet gösteren Merkez'in, tüberkülozun önlenmesi için faaliyet gösteren uluslararası Stop TB Partnership üyesi olduğu belirtildi.
Açıklamada, Merkez'in aynı zamanda birçok rapor, sempozyum ve diğer bilimsel etkinlikler düzenlediği, üyelerinin katılımıyla sağlık taramaları gibi toplum sağlığını ilgilendiren çabalar içerisinde bulunduğu bildirildi.

AA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.