Torku Konyaspor’da son rötuşlar

Torku Konyaspor’da son rötuşlar

Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor Basketbol Kulübü yarın deplasmanda Rönesans Ankara Ted kolejlilere konuk olacak.

 Son 2 haftada aldığı galibiyetlerle rahatlayan yeşil-beyazlı ekip bu çıkışını Ankara deplasmanında da devam ettirmek istiyor. Torku Konyaspor zorlu maç için bugün Ankara’ya gidecek. Rakip  Ted Kolejliler geride kalan 4 haftada sadece bir galibiyet aldı.

POTADA 5. HAFTA HEYECANI BUGÜN BAŞLAYACAK

Spor Toto Basketbol Ligi'nde 5. hafta yarın oynanacak Muratbey Uşak Sportif - Galatasaray Odeabank karşılaşması ile başlayacak.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde 5. hafta mücadeleleri yarın oynanacak karşılaşmalar ile start alacak. Hafta açılış maçında Muratbey Uşak Sportif evinde Galatasaray Odeabank'ı ağırlayacak. Bu hafta Eurocup'ta galibiyet alan iki takımın mücadelesinde Trabzonspor Medical Park, Beşiktaş Sampo Japan'ı konul edecek. Hafta en önemli karşılaşmasında ise geçtiğimiz sezonun şampiyonu Pınar Karşıyaka, final serisinde mağlup ettiği Anadolu Efes'e konuk olacak.

Geride kalan 4 haftada Spor Toto Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka yenilgisiz liderliğini sürdürürken, onu tek mağlubiyeti olan Galatasaray Odeabank takip ediyor. Trabzonspor Medical Park, İstanbul BBSK ve Türk Telekom'un ise ligde henüz galibiyeti bulunmuyor.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 5. haftasında oynanacak karşılaşmaların programı şöyle: Bugün 15.00 Muratbey Uşak Sportif - Galatasaray Odeabank, 16.00 İstanbul BBSK - Türk Telekom, 17.00 Royal Halı Gaziantep - Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol, 17.00 Trabzonspor Medicalpark - Beşiktaş Sompo Japan. Yarın: 17.00 Rönesans Ted Ankara Kolejliler - Torku Konya Spor, 18.30 Darüşşafaka Doğuş - Akın Çorap Yeşilgiresun Bld., 20.00 Fenerbahçe - Banvit Basketbol Pazartesi 20.00 Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.