Torku Konyaspor maç gelirlerini KİMSEV'li çocuklarla verecek

Torku Konyaspor maç gelirlerini KİMSEV'li çocuklarla verecek

Torku Konyaspor Basketbol Takımı, Daruşşafaka Doğuş maçının gelirlerini Korunmaya Muhtaç ve Kimsesiz Çocuklar Vakfı'na (KİMSEV) verecek.

Torku Konyaspor Basketbol Takımı Genel Sekreteri Atilla Sınacı, Vakıf binasında  düzenlediği basın toplantısında, önümüzdeki hafta sonu Darüşşafaka Doğuş ile oynanacak maçta KİMSEV'i davet etti.
 
Çocuklara geleceğin emanet edileceğini anlatan Sınacı şöyle devam etti:
 
"Biz bu çocuklarımızı sizlerin vasıtasıyla nasıl destek verebiliriz anlamında bir proje geliştirmek istedik. Aslında ben buna proje demek istemiyorum. Çünkü projelerin bir başlangıç tarihi ve bitiş tarihi var. Bizim arzumuz, bir sosyal bilinç oluşturmak. Çünkü bunun nesilden nesile aktarılmasını istiyoruz. Kısa dönemde çok bir şey yapamayız fakat sizler de uygun görürseniz önümüzdeki hafta Darüşşafaka maçının gelirlerini kimsesiz ve korunmaya muhtaç çocuklarımıza bağışlayarak başlamak istiyoruz."
 
KİMSEV Vakfı Başkanı Hüseyin Hüsnü Tenekeci, bazı dönemlerde maddi desteğe ihtiyaç  duyduklarını belirterek, "Bugün de yanımızda olan Torku Konyaspor Basketbol kulüp yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" dedi.
 
Torku Konyaspor Basketbol takımı oyuncularından Burak Selen da çocukların yaşlarının gayet uygun olduğunu ve ileride fizik olarak hazır olmaları için şimdiden spora başlamaları gerektiğini dile getirdi.
 
Oyunculardan Altay Özurgancı ise çocukların her zaman pozitif olmaları gerektiğini ve önlerinde hiçbir engelin olmadığını aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.