'Torba düzenlemeler seçime yetişecek'

'Torba düzenlemeler seçime yetişecek'

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, partisinin il binasında bir basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, partisinin il binasında bir basın toplantısı düzenledi. Kabakcı’ya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Serhan Güngör ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cengiz Kürkçü eşlik etti. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kabakcı, “İktidarda olduğumuz 12 yıl boyunca ülkemize ve şehrimize nasıl hizmet edebiliriz memleketimizin güzel insanlarının nasıl hizmetkârı olabilirizin çabasını verdik, vermeye de devam ediyoruz” dedi. 17 ve 25 Aralık operasyonlarına ve paralel yapıya rağmen yıkılmadıklarını ifade eden Kabakcı, konuşmasına şöyle devam etti: “Sadece 77 milyonun değil, İslam dünyasının, Türk coğrafyasının, Balkanların, bütün mazlum halkların umudu olduk. Güçlünün değil mazlumun yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz.”

PROJELERİN YAPIMI DEVAM EDİYOR

Konya'nın yükselen ekonomisiyle göz kamaştırdığını söyleyen Kabakcı, sözlerine şöyle devam etti: “Ulaşımda çağ atlayan Konya Ankara ve Eskişehir den sonra Yüksek Hızlı Tren ile İstanbul’a da bağlandı. İstanbul’a 29 Ocak dâhil bugüne kadar 171 sefer yapılmış olup 73.158 yolcu taşınmıştır. 2014 yılında başlanan ve 2016 da bitmesi planlanan Konya Çevre Yolu çalışmalarının Toplam uzunluğu 122 km olup yeni projede toplam 11 kilometre uzunluğunda 7 adet tünel, 4 km uzunluğunda 4 adet köprüyol yapımı öngörülmektedir. Kayacık Lojistik Merkezi, tamamlandığında 1,7 milyon ton Taşıma Kapasitesi Sağlanacaktır. 634 bin metrekare olarak planlanan alan 1 milyon metrekareye çıkartılmıştır. Yapım ihalesi 26.06.2014 tarihinde yapılmış olup ön yeterlilik değerlendirme süreci devam etmektedir. 2014 yılında Konya da bulunana müzelere 2 milyon 298 bin kişi ziyaret etmiş ve 5.224.175 TL gelir bırakmıştır.  Bu rakam 2013 de 2 milyon 313 bin kişi iken 2014 de 4 milyona dayanmıştır.”

YİNE 'YENİ ANAYASA' VAADİ

AK Parti olarak her zaman seçimlere hazır olduklarını vurgulayan Kabakcı, şöyle konuştu: “Hedefimiz Yeni Anayasa'yı yapacak çoğunluğu elde etmektir. 2023'e giderken yeni anayasaya, bu milletin önünü açacak bir sistem değişikliğine ihtiyaç vardır. Haziran seçimleri bu anlamda kırılma noktası olacaktır. Yeni Türkiye'nin inşası ve ihyası adına, gerçek manada egemenliğin millete ait olduğunun tesisi ve tescili anlamında, mutlak surette millete ait olan kapsayıcı, kucaklayıcı yepyeni bir Anayasa'ya ihtiyacımız var. İnşallah yeterli çoğunluğu alarak Türkiye’yi şahlandıracak yeni sivil anayasayı,bu güzel ülkeye bu güzel ülkenin güzel insanlarına hediye edeceğiz. Çözüm süreci konusunda önemli mesafe kat ettik, 2015'te birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi pekiştirmek suretiyle bu süreci olumlu manada sonuçlandırmak niyetindeyiz. Paralel yapıyla mücadelede ciddi mesafeler aldık. İnşallah 2015'te de kalan artıklar ne varsa paralelle mücadelede, onlarla da sonuna kadar mücadele edeceğiz. TBMM seçime kadar yoğun çalışacak; iç güvenlik paketi, iş sağlığı ve güvenliği, aile paketi ve iki ayrı torba düzenlemeyi de seçim öncesi yasalaştırarak milletimize sunmak istiyoruz.”

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.