Toplu Bayramlaşma Töreninde Birlik Ve Beraberlik Mesajları Verildi

Toplu Bayramlaşma Töreninde Birlik Ve Beraberlik Mesajları Verildi

Erzincan’da toplu bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü Erzincan Belediye Sarayı'nda yapıldı. İl protokolünün katıldığı bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi. Belediye sarayındaki bayramlaşma törenine Vali...

Erzincan’da toplu bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü Erzincan Belediye Sarayı'nda yapıldı. İl protokolünün katıldığı bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Belediye sarayındaki bayramlaşma törenine Vali Süleyman Kahraman, CHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Sinan Aksu, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra siyasi parti yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı vererek "Bizler asırlar boyu bu topraklarda birlik beraberlik içerisinde Alevisi ile Sunnisi ile Türkü ile, Kürdü ile hep bir olduk, birlikte olduk, beraberce iri olduk diri olduk hep birlikte Erzincan olduk, Türkiye olduk. Erzincan ve Türkiye olmaya devam edeceğiz. Bu bayramlar bizi her asırda her dönemde hep bir arada tuttu. Allah’a hamd olsun böyle güzel bayramlarımız var. Bizlere böyle güzel günleri yaşatıyor. Çevremizde sınırlarımızda birçok olaylar yaşanırken, hamd olsun ülkemiz birlik beraberlik ve barış içerisinde asırlarca ve ilelebet tek devler olarak, tek bayrak olarak ve tek millet olarak devamlılığını sürdürmüştür ve sürdürmeye devam edecektir. Dünyanın her yerinde kan ve gözyaşı dökülen Müslüman kardeşlerimizin de bir an önce huzur ve barışa kavuşmalarını dilerim.” dedi.

    "BAYRAMLARIN KIYMETİNİ BİLELİM"

    Erzincan’da ilk bayramlaşma programına katılan Vali Süleyman Kahraman konuşmasında; Erzincan’da görev yapıyor olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirerek "İslam aleminde her şeyin en üst noktada olduğu sevginin, saygının, barışın, güzelliğin en üst seviyelerde olduğu bir bayramı idrak ediyoruz. En kötü günümüz böyle olsun. Bu bayramlarımızın kıymetini bilelim, birbirimizi ziyaret edelim, birbirimizin gönlünü alalım, küs isek bu küslükleri bitirelim, birbirimizi sevgi ve saygı ile sarılalım ve dargınlıkları ortadan kaldıralım. Ülkemizin birliğe, barışa, sevgiye ve kardeşliğe ihtiyacı var. işte bu bayramlar vesilesiyle birbirimizi kucaklayalım, birbirimizin dertleri ile dertlenip sevinçlerini paylaşalım." şeklinde açıklamada bulundu.

    Bayramlaşma töreninin ardından Vali Süleyman Kahraman ve protokol mensupları sırasıyla Erzincan Emniyet Müdürlüğü, 100. Yıl Atatürk Huzurevi, Engelsiz Yaşam Merkezi, 75. Yıl Rehabilitasyon Merkezi, İl Jandarma Komutanlığı ve hastaneleri ziyaret ederek hastalar ve hasta yakınlarıyla bayramlaştı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.