Tokat’ta 2 Katlı Ahşap Ev Yandı

Tokat’ta 2 Katlı Ahşap Ev Yandı

Tokat’ta, Yarahmet Mahallesi Alipaşa Hamam Sokak'ta bulunan, 2 katlı ahşap binada yangın çıktı. Yaklaşık bir saat süren müdahale sonrasında kontrol altına alınan yangında maddi hasar meydana eldi. Yangın, bugün öğlen saatlerinde meydana...

Tokat’ta, Yarahmet Mahallesi Alipaşa Hamam Sokak'ta bulunan, 2 katlı ahşap binada yangın çıktı. Yaklaşık bir saat süren müdahale sonrasında kontrol altına alınan yangında maddi hasar meydana eldi.

Yangın, bugün öğlen saatlerinde meydana geldi. Ali ve Fatih Gürel isimli kardeşlere ait olduğu ve kendilerinin oturduğu 2 katlı ahşap binanın çatı katında çıktı. Yangın sırasında evde kimsenin olmaması ise faciayı önledi. Yangını gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ilk olarak evin içerisinde kimsenin olup olmadığını kontrol etti. Ekipler daha sonra çatıda çıkan yangına müdahale etti. Bu sırada iş yerinde evlerinde çıkan yangını öğrenen Ali ve Fatih Gürel kardeşler olay yerine geldi. Eve gelen iki kardeş ilk olarak evin içerisindeki mutfak tüplerini dışarı çıkarttı. İtfaiyenin yangına geç müdahale ettiği için tepki gösteren evin sahibi itfaiye görevlileri ile tartıştı, araya giren mahalle sakinleri tartışma kavgaya dönüşmeden tarafları yatıştırdı. Özel bir bankada çalışan Ali Gürel'in eşi iki çocuk annesi Birsel Gürel ise evlerinin yanışını gözyaşları içinde izledi. Evindeki eşyaları yeni aldığı öğrenilen Birsel Güler’i komşuları teselli etti.

İtfaiye ekipleri yaklaşık bir saat süren müdahalenin ardından yangını söndürdü. Çıkış nedeni henüz belli olmayan yangınla ilgili soruşturma başlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.