Tokatspor Pendik yenilgisine üzülüyor

Tokatspor Pendik yenilgisine üzülüyor

Bu hafta Şekerspor ile oynayacak olan Tokatsporda Teknik Direktör Suat Kaya, Pendikspor maçının geride kaldığını belirterek, "Önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Tokatspor, son haftalarda ortaya koyduğu futbolla taraftarını üzüyor.Tokatspor Adnan Çiçek Sosyal Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kaya, son 3 haftadır düşüşün sebeplerini sıraladı. Kaya, Eyüpspor maçından sonra bir düşüş süreci yaşadığını ifade ederek, "Çalışma prensibi veya alanımızla ilgili sorunumuz olmadı ama sakatlıklar ve cezalı oyuncularımız bize sıkıntı verdi. Kemik kadroda ihtiyaç duyulan adamların had safhadaki sakatlıkları her takımda olduğu gibi bizleri de etkiledi. Kalan maçlarda en doğrusu, düzgününü bulmak için çaba sarf edeceğiz" dedi.
2-2 berabere biten Pendik maçını değerlendiren Kaya, "Pendikspor maçına çok iyi başladık. Maçta öne geçmemize rağmen bize yakışmayan bir gol yedik. Yenik duruma düşmemize rağmen 2-2'yi yakalamamız bizim için bir artı. Yarından itibaren oyuncularıma Pendik spor maçının geride kaldığını izah edeceğiz. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu maç beni acıtmadı. Çünkü iyi mücadele ettik" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.