Tofaş Tiyatro Kulübü Perdelerini ‘ahududu’ İle Açtı

Tofaş Tiyatro Kulübü Perdelerini ‘ahududu’ İle Açtı

Tiyatroya gönül veren Tofaş çalışanlarının girişimiyle 2005 yılında kurulan Tofaş Tiyatro Kulübü, Joseph Kesselring’in aynı adı taşıyan eserinden uyarlanan ‘Ahududu’nu sahnelediği 11.

Tiyatroya gönül veren Tofaş çalışanlarının girişimiyle 2005 yılında kurulan Tofaş Tiyatro Kulübü, Joseph Kesselring’in aynı adı taşıyan eserinden uyarlanan ‘Ahududu’nu sahnelediği 11. oyunuyla, Bursa Buttim Sahnesi’nde sanatseverlerle buluştu. Çevresindeki herkese iyilik yapmakla tanınan halaların, kimsenin bilmediği kutsal görevini mizahi bir dille anlatarak, seyircileri heyecanlandıran, güldüren ve zaman zaman korkutan Ahududu, tiyatroseverlerin büyük beğenisini topladı.

    Tofaş İnsan Kaynakları Direktörü Burhan Çakır, “Tofaş Tiyatro Kulübü, Tofaş çalışanlarının gönüllülük esasıyla kurduğu 21 kulüpten biri. Tiyatrodan fotoğrafçılığa, yelkenden dalışa kadar uzanan geniş bir yelpazede faaliyet gösteren kulüplerimiz, şirket içindeki farklı departmanları bir araya getirerek iletişimimizi daha da güçlendiriyor. Tofaş olarak önümüzdeki dönemde de çalışanlarımızın yeteneklerini desteklemeye, onları yüreklendirmeye devam edeceğiz.” dedi.

    Oyunun yönetmenliğini üstlenen Kamil Atlıman ise şunları söyledi: “Tiyatro kulübümüz her yıl olduğu gibi bu yıl da izleyicilerin karşısına çıkmanın mutluluğunu yaşıyor. Bu yıl 11. oyununu sahneleyen ve düzenli olarak perde açan tiyatro toplulukları arasında yer alan kulübümüz, Tofaş çalışanlarının eş ve çocuklarının da katılımıyla büyük bir aile haline geldi. Bizi her sezon heyecanla bekleyen seyircilerimize, Tofaş Tiyatro Kulübü adına teşekkür ediyorum.” CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.