TFFHGD’nin Başkanı Hulusi Akırşan oldu 

TFFHGD’nin Başkanı Hulusi Akırşan oldu 

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Konya Şubesi 13. Olağan Genel Kurulu, Karatay Üniversitesi toplantı salonunda büyük bir katılım ile gerçekleşti.

Genel kurula, TFFHGD Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Ayar, Konya ASKF Başkan yardımcısı Yakup Sezgin, İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Düzkaya, taban birlikleri, spor camiası ve çok sayıda üye katıldı. Eski yönetimin 3 yıllık dernek faaliyetlerini açıklaması; denetleme kurulunun raporlarını okumasıyla başlayan seçimli kongrede Divan Başkanlığını Gözlemcisi Behzat Altunbaş yaptı. Samimi bir ortamda geçen kongrede birlik ve beraberlik mesajları verildi. İki liste halinde girilen genel kurulda 170 üyenin 95’i oy kullandı.
TFFHGD Konya Şubesinin yeni yönetim kurulunu belirleyecek seçime çift liste halinde girildi. Mevcut başkan Hulusi Akırşan ile Adem Kara başkanlık için yarıştılar. Oylama sonucunda yeni başkan Hulusi Akırşan oldu. Geç saatlerde sona eren genel kurulda kullanılan 95 oyun, 79’unu alan Uğur Hulusi Akırşan, derneğin yeni başkanı seçildi. Diğer başkan adayı Adem Kara, 16 oyda kaldı. Akırşan, derneği hak ettiği noktaya taşımak adına gayret içinde olacaklarını kaydederek kendisine destek olan delegelere teşekkür etti.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.