TFF Başkanı Büyükekşi ve yöneticiler, basın mensuplarıyla buluştu

TFF Başkanı Büyükekşi ve yöneticiler, basın mensuplarıyla buluştu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yönetim kurulu üyeleri İbrahim Burkay, Mustafa Eröğüt ve Hamit Altıntop, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

A Milli Futbol Takımı'nın kamp yaptığı tesislerde antrenmanı takip eden Büyükekşi, Burkay, Eröğüt ve Altıntop, ardından basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

A Milli Takım'ın ilk hedefinin gruptan çıkmak olduğunu vurgulayan Büyükekşi, "Gürcistan maçını kazanarak Avrupa Şampiyonası'na galibiyetle başladık. İkinci maçımızı kaybettik ancak ilk karşılaşmada elde ettiğimiz 3 puan, Çekya maçında son 16'ya kalabilmemiz için galibiyet ya da beraberliğin yeterli olmasını sağladı. Takımımız Almanya'nın en iyi tesislerinden birisinde son derece iyi koşullarda çalışıyor. Birliktelikleri ve arkadaşlıkları da üst düzeyde. Teknik direktörümüz Monttella'ya ve takımımıza güveniyor, Çekya maçını da kazanacaklarına yürekten inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

"Montella ile tüm oyuncularımız arasında son derece iyi bir iletişim var"

Almanya'da taraftarların takıma yoğun ilgi gösterdiğine dikkati çeken Büyükekşi, şunları kaydetti:

"Her maçtan önce yapılan 'fan walk' organizasyonlarında kırmızı-beyaz milli takım formalarıyla ve Türk bayraklarıyla 50 bine yakın vatandaşımız stadyuma yürüyor. Stadyumu tıklım tıklım dolduruyor. Dortmund Stadı'nı kırmızı ve beyaza boyadık, şimdi sıra Hamburg Stadı'nı kırmızı ve beyaza boyamakta."

Teknik ekip ve futbolcular arasındaki bağın da çok güçlü olduğunu dile getiren Büyükekşi, "Montella ile tüm oyuncularımız arasında son derece iyi bir iletişim var. Bunun aksi bir hava varmış gibi dezenformasyon ile manipülasyon yapmaya çalışanlara her birlikte gülüp geçiyoruz. Arda da Montella da gülüp geçiyor." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.