Teslim olmak yok

Teslim olmak yok

Konyaspor lider Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu stadında karşı karşıya gelecek.

Saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Kartal’da 3 eksik var. Hedef puanla dönmek
Konyaspor, bugün lider Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu stadında karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak maçta, Ankara bölgesinden Bülent Yıldırım düdük çalacak. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Cem Satman ve Erdinç Sezertam yaparken, maçın dördüncü hakemi Hüseyin Sabancı.
Ligde, 16 puanla tehlike hattında bulunan ve buradan kurtulmayı amaçlayan Konyaspor’da, Fenerbahçe maçının hazırlıkları puan üzerine yapıldı. Konya’daki hazırlıkları Cuma günü öğleyin tamamlayan ve akşam da uçakla İstanbul’a giderek Titanik otelde kampa giren yeşil-beyazlı takımda, yöneticiler, teknik adamlar ve futbolcular başarı için kenetlendi.. Konyaspor’da, hazırlıklar dün de öğle saatlerinde, Kartal sahasında, basına kapalı olarak yapılan antrenmanla devam etti. Bugün ise otelin sahasında ter atarak hazırlıkları tamamlayacak olan temsilcimizde, moral süper.
KADRODA REVİZYONA GİDİLDİ
Konyaspor’da, kadro dışı kalan Barbaros, sakatlığı devam eden Mehmet Batdal ve kadroya alınmayan Bassem Abbas bugün Fenerbahçe’ye karşı forma giyemeyecek. Son haftalardaki formsuzluğu nedeniyle Peter de muhtemelen ilk 11’de görev yapmayacak. Teknik adamların Mehmet Sedef’ini yerine sol kanatta Hakan, ön liberoda ise Kamil Zayatte’ye görev vermesi beklenmekte. Ali Dere’nin de ilk 11’de yer alabileceği bildirildi. Bu arada, Peter, Hakan, Kere ve Adnan 3 sarı kartla ceza barajında bulunmakta. Bu futbolcular Fenerbahçe karşısında da sarı kart görmeleri halinde Antalyaspor maçında oynayamayacaklar. Bu nedenle 4 futbolcunun da teknik adamlar tarafından uyarıldığı ileri sürüldü. Konyaspor bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Pawelek- Adnan, Kere, Erdinç, Hakan- Kamil Zayatte- Gökhan Emreciksin, Ertuğrul, Ali Dere- Robak, Murat Tosun.
YÖNETİCİLER PUANDAN UMUTLU
Konyaspor yönetici ve teknik adamları, Fenerbahçe’den çekinmediklerini, mutlaka puan alacaklarını yinelediler. Teknik direktör Yılmaz Vural’ın da Fenerbahçe’ye karşı şansının tuttuğunu ve Vural’ın Fenerbahçe ile çıktığı maçları kazandığını belirten yeşil-beyazlı yöneticiler, “Fenerbahçe’nin lider olması bizi ilgilendirmez. Biz kendi işimize bakacağız. Fenerbahçe maçından alınacak her puan Konyaspor’un önünü açacak” şeklinde konuştular.     FENERBAHÇE İLE 24. MAÇ
Konyaspor ile Fenerbahçe bugün 24. maça çıkacaklar. İki takım arasında, bugüne kadar oynanan 23 maçta Konyaspor sadece 1 galibiyet alırken, 22 maçtan yenilgiyle ayrıldı. Takımımız lig tarihindeki tek galibiyeti iç sahada 2004-2005 sezonunda 4-2'lik skorla aldı. Türkiye kupasında ise Konyaspor, Fenerbahçe’yi Faruk’unu attığı golle 1-0 yenerek elemişti. Bu arada, Konyaspor, bugün Ankara bölgesi hakemi Bülent Yıldırım ile de 10. maçına çıkacak. Kartallar, Bülent Yıldırım ile daha önce oynadıkları maçlarda; 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.