Teröristbaşı öldü

Teröristbaşı öldü

Vatana ihanet eden, 15 Temmuz darbe girişimini kurgulayan, devlete sızarak kendine muhalif birçok kişinin ölümüne ve haksız hapis cezalarına çarptırılmasına neden olan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen (84) ABD’de öldü

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) teröristbaşı Fethullah Gülen hayatını kaybetti. İstihbarat kaynakları teröristbaşı Fethillan Gülen'in cenazesinin Türkiye'ye getirilmesinin söz konusu olmadığını ancak nerede toprağa verileceğinin bugün belli olacağını belirtiyor.

ABD’DE YAŞADI, ORADA ÖLDÜ

FETÖ'nün Pensilvanya'da yaşayan elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberini, bizzat FETÖ'nün yayın organları duyurdu.

Gülen'in ölümünü, örgüt üyelerinin yanı sıra, terörist elebaşının yeğeni Ebuseleme Gülen de sosyal medya hesabı üzerinden doğruladı.

Bir süredir FETÖ teröristbaşı Gülen’in sağlığının kötüye doğru gittiği ve artık akıl sağlığının yerinde olmadığı biliniyordu.

TERÖR ÖRGÜTÜ NE YAPACAK?

Son zamanlarda yanında olan isim olarak bilinen Cedvet Türkyolu'nun kendi kontrolünde bir cenaze töreni planlıyor. Türkyolu cenazenin biran önce defnedilmesini isterken ABD'deki örgüt üyeleri Avrupa'dan geleceklerin beklenmesi gerektiğini savunuyor. Örgüt içinde Cevdet Türkyolu'nun göstermelik bir cenaze töreninden sonra cenazeyi kaçırma ihtimali ciddi olarak tartışılıyor.Bu arada istihbarat kaynakları örgütün ABD ve Avrupa olarak ikiye ayrılma ihtimalinin güçlü olduğunu ve suikastlara kadar varacak kavgalar yaşanabileceğini belirtiyor.

VATAN HAİNİYDİ, MUHALİFLERİ ÖLDÜRDÜ

Teröristbaşı Gülen, vatana ihanet ederek, 15 Temmuz darbe girişimini kurguladı. Devlete sızarak kendine muhalif birçok kişinin ölümüne ve haksız hapis cezalarına çarptırılmasına neden olan Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen Türkiye’ye gelse vatana ihanetten yargılanacaktı.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.