Termesporlu Futbolcular Altınla Ödüllendirildi

Termesporlu Futbolcular Altınla Ödüllendirildi

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, son haftalardaki maçlarda aldığı başarılı sonuçlar nedeni ile Termespor futbolcularını altın ile ödüllendirdi.Termespor Kulüp Başkanı Hüseyin Kambur, kulüp yöneticileri ve futbolcularla birlikte Terme...

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, son haftalardaki maçlarda aldığı başarılı sonuçlar nedeni ile Termespor futbolcularını altın ile ödüllendirdi.

Termespor Kulüp Başkanı Hüseyin Kambur, kulüp yöneticileri ve futbolcularla birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti. Termespor’un son haftalarda aldığı başarılı sonuçlar nedeni ile gurur duyduklarını ifade eden Başkan Kul Termespor’un teknik kadrosu ve futbolcuları altın ile ödüllendirdi.

SERİNİN DEVAM ETMESİNİ ARZU EDİYORUZ

Terme Belediyesi olarak Termespor’a desteklerinin devam edeceğini açıklayan Başkan Kul “ Futbolcu arkadaşlarıma son dönemde ortaya koydukları başarılı futbol, gösterdikleri özveri ve aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı teşekkür etmek istiyorum. Kulübümüz 5 haftadır maçlarını kazanıyor biz bu serinin bu şekilde devam etmesini arzu ediyoruz. Yapacağımız çalışmalar ile Terme Sporda altın çağını yaşayacak.” dedi.

ŞEHİRDE ÇOK BÜYÜK HEYECAN VAR

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’un jestine ve takıma verdiği desteklerden dolayı çok mutlu olduklarını belirten Termespor Kulüp Başkanı Hüseyin Kambur “Zorlu maç öncesi Belediye Başkanımızın yanımızda olması ve takıma destek vermesi oyuncularımız için büyük moral oldu. Şehirde çok büyük heyecan var. Taraftarlarımızın ve Terme kamuoyunun destekleri ile inşallah daha güzel yerlere geleceğiz. Kulübümüze olan değerli katkılarından dolayı Belediye Başkanımıza, iş adamlarımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ederim." diye konuştu.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’un dağıttığı pirimden sonra ilçenin iş adamları ve esnafları tarafından da futbolculara altın hediye edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.