Tepkiler yönetime

Tepkiler yönetime

Antalyasporla evinde berabere kalarak ligde kalma umutlarını tüketmeye devam eden Konyasporda moraller bozuk.

Yurtiçi ve yurtdışından arayan taraftarlar, yönetime tepki gösterdi
Konyaspor’un bugünlere gelmesinde en büyük sorumluluğun mevcut başkan ve yönetimin olduğuna dikkat çeken taraftarlar, Konyaspor’un iyi temsil edilememesinden dolayı kulübün ligden düşmeyle burun buruna geldiğini söylediler. Yurt içinden ve yurt dışından gazetemizi arayan taraftarlar, “Konyaspor’u mevcut duruma mevcut yönetim, özellikle de başkan Bahattin Karapınar’ın kaprisleri getirdi” dediler.
Konyaspor’un bu hallere düşecek bir takım olmadığını, ancak Bahattin Karapınar’ın Ziya Doğan’da ısrar etmesi nedeniyle takımın her geçen hafta kötüye gittiğini söyleyen taraftarlar, yönetimin de bu konuda aciz kaldığının altını çizdiler. Taraftarlar, “Konyaspor sezon başından bu yana kötü sonuçlar alırken, başkan ve o dönemin teknik direktörü Ziya Doğan, insanların gözüne baka baka takımın düşmeyeceğini, ligi en iyi yerde bitireceklerini söylediler. Bir anlamda insanları kandırdılar. Sonuç ortada. Konyaspor bugün ligin en alt sırasındaysa bunun tek müsebbibi Bahattin Karapınar ve ona dur demeyen yönetim kurulu üyeleridir.  Bahattin Karapınar, bugün bile bu takımın düşmeyeceğini söyleyerek hem kendini hem de camiayı aldatmaya devam ediyor.”
Konya’nın ve Konyaspor’un sahipsiz olduğuna da dikkat çeken taraftarlar, “siyasiler kendi dertlerine düşmüşler. Ankara’ya gitmenin hesaplarını yapıyorlar. Konya ve Konyaspor bu insanların umurunda bile değil. Bazı vekillerin ‘Konyaspor’dan bana ne’ dediklerine şahidiz. Bu lafı söyleyen bir milletvekili Konya için ne yapacak? Çok merak ediyoruz” diyerek Konyaspor’u Bank Asya’da da  kötü günlerin beklediğini söylediler.
HAZIRLIKLAR BUGÜN BAŞLIYOR
Konyaspor’da izin bitti ve 2 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile oynanacak maçın hazırlıkları bugün başlayacak. Cumartesi günü Antalyaspor ile berabere kalarak ligde kalma şansını biraz daha zayıflatan, ancak umutlarını yitirmeyen yeşil-beyazlılar iki günlük izinin ardından bugün Antalya Belek’te  Sirena Golf otelde toplanacaklar. Konyaspor’da, Trabzonspor maçının ilk çalışması bugün otelin sahasında gerçekleştirilecek. 1 Nisan Cuma gününe kadar sürecek olan kampa Mehmet Batdal dışında tüm futbolcular katılacak. Sakat olan Orkun v e Salibasiç’in tedavileri kampta sürdürülecek. Kartallar, Trabzon’a 1 Nisan Cuma günü Antalya’dan uçakla gidecekler. Trabzonspor-Konyaspor karşılaşması, 2 Nisan Cumartesi günü, saat 19.00’da oynanacak. Ligin ikinci yarısında da başarısız bir grafik çizen ve son 1 hafta da galibiyet alamayan Konyaspor, ligde kalan son 8 haftaya ise 17 puanla 17. sırada giren Konyaspor’da, Antalya kampının amacının, moral motivasyonunu artırmak olduğu bildirildi. Ligde son 11 hafta 3 beraberlik ve 8 yenilgi alan Konyaspor, bu dönem içerisinde sadece 3 gol atarken, kalesinde ise 14 gol gördü. Yeşil-beyazlı takımın gollerini Bucaspor maçında Robak (2) ve Karabük maçında Kamil Zayatte attı.  Kartallar, ligde geride kalan 26 hafta da 3 galibiyet, 8 beraberlik ve 15 yenilgi aldı.
Konyaspor, galibiyet alamadığı son 11 hafta da 6 maçı içeride, 5 maçı da deplasmanda oynadı. Deplasmana maçlarından puan çıkartamayan yeşil-beyazlılar, iç sahada Bursaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Antalyaspor ile berabere kaldı.. Konyaspor, ligde kalan 8 maçından
5 ini deplasmanda, 3’ünü içe iç sahada oynayacak. Fikstüre göre, Kartallar; Manisaspor, Beşiktaş ve Sivasspor’u konuk ederken, deplasmanda ise Trabzonspor, Kayserispor, Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Galatasaray ile karşılaşacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.