TEMİZLİĞİN YENİ NESLİ BUHARLI TEMİZLEYİCİ

TEMİZLİĞİN YENİ NESLİ BUHARLI TEMİZLEYİCİ

TEMİZLİĞİN YENİ NESLİ BUHARLI TEMİZLEYİCİ

Buharlı temizleyici, ev temizliğinde kolaylık oluşturması amacıyla tasarlanmış bir süpürge çeşididir. Bu süpürgeler, zaman ve güçten tasarruf edilmesini sağlarlar. Bu makinelerin özelliği, sıcak buhar yardımı ile yüzey lekelerinin kolayca çözülüp çıkmasını sağlıyor olmalarıdır. Ayrıca, yüzeyde bulunan mikrop ve bakterilerin de çoğalmasını engeller, hatta öldürür. Klasik süpürgeye göre daha hijyenik olduğunu söyleyebiliriz. Bazı buharlı temizleyici çeşitleri, sadece belirli yüzeylerde kullanılmak üzere tasarlanmışken, bazıları pek çok farklı yüzeyde kullanılabilir. Kişiler, ihtiyaçlarına göre temin edip kullanırlar. En iyi buharlı temizleyici çeşitlerini bir arada bulabileceğiniz Evidea hem fiyat hem de ürün alternatifleri olarak oldukça yararlı çözümler sunmaktadır.

Çocukların yürümeyi öğrenme dönemlerinde sık sık yerle temas halinde olduğu düşünüldüğünde buharlı temizleyici kullanılması bu noktada oldukça yararlı olmaktadır. Buharlı elektrik süpürgesi, verdiği yüksek ısı ve buhar sayesinde yerde bulunan mikrop ve bakterilerin büyük bir kısmını yok ederek, çoğalmalarını da engellerler. Böylece çocuklar, emekleme dönemlerinde güvenle yerde zaman geçirebilirler. Evde çocuk olan pek çok ev hanımı, buharlı temizlik yapmayı bu nedenle tercih etmektedir. Bunun yanı sıra, bazı kişilerin bünyesi alerjiktir. Kimyasal deterjan ve temizleyiciler ile yapılan temizlikler, bu kişilerin bünyesinde hassasiyete sebebiyet vererek tepkimeye yol açabilir. Hatta kişiler farkında olmadan, alerjileri tetiklenebilir. Bu nedenle alerjik bünyeli kişilerin yaşadığı evlerde çoğu zaman buharlı temizlik makinesi ile temizlenir.

Özellikle mutfak zeminlerinde ve halılarda oluşan yağ, içecek gibi lekelerin çıkarılması oldukça zordur. Böyle durumlarda hemen müdahale edilmesi lekenin çıkarılmasını kolaylaştırır, ancak bu kez de lekenin yayılması gibi bir sorun ortaya çıkar. Örneğin, mutfak halısına damlayan bir kahve lekesini ıslak bez ile silerseniz, leke halının tüyleri arasına daha da yerleşir ve yayılır. Aynı durum yağ ve diğer lekeler için de geçerlidir. Hatta leke çıkarıcı spreyler kullanılması da pek etkili olmaz. Leke çıkarıcı spreyler kimyasal içerikli olduğundan, çoğu zaman uygulanan zeminin yüzeyinde renk değişimlerine neden olabilmektedir. Bu gibi durumlarda lekeyi daha rahat çıkartabilmek için de buharlı temizleyici süpürgeler kullanılabilmektedir.

Bunların dışında ıslak zemin temizliği, klasik elektrikli süpürgelerle yapıldığında süpürgenin iç aksamında arızalara neden olabilmektedir. Banyo, küvet gibi alanların temizliğinde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Ariete buharlı temizleyici ve daha pek çok farklı alternatifi, Evidea’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.