Temel Karamollaoğlu: Mühim olan memleketimizin huzur içinde olması

Temel Karamollaoğlu: Mühim olan memleketimizin huzur içinde olması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, eşi Ayşe Karamollaoğlu ile birlikte alkışlar eşliğinde Çankaya Lisesi’nde oyunu kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, eşi Ayşe Karamollaoğlu ile birlikte Ankara Çankaya Lisesi 1048 numaralı sandıkta oyunu kulandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Çankaya Lisesi’nde yer alan 1048 numaralı sandığa eşi Ayşe Karamollaoğlu ile geldi. Millet İttifakı ortak adaylarından Mesut Doğan, İl Başkanı Fatih Beyazıt ve partililer tarafından karşılanan Karamollaoğlu, alkışlar eşliğinde oy vermeye gitti. Vatandaşın büyük ilgisi ile sandığa giden Karamollaoğlu, ‘Allah hayırlı etsin’ diyerek oyunu kullandı

‘‘MÜHİM OLAN MEMLEKETİMİZİN HUZUR İÇİNDE OLMASI’’

Oy verme işlemi sonrası okul bahçesinde açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, “Oylarımızı kullandık, son üç ayı oldukça yoğun bir çalışma içinde geçirdik. Milletimize biz hangi konuları nasıl düzelteceğimiz anlatmaya çalıştık. İktidar partisi de aynı şekilde ciddi bir çalışma içine girdiler. Elbette diğer partiler de var gayret gösteren. Milletimiz son tercihini bugün belirleyecek. Ümit ediyoruz ki, gece yarısına doğru bütün sandıklar açılmış olacak, sayımlar hemen hemen tamamlanmış olacak. Ufak tefek ihtilaflı konular olursa onlar da sabaha kadar çözülecek. Mühim olan memleketimizin milletimizin huzur içinde bundan sonraki hayatını devam ettirebilmesi. Bugüne kadar varsa bir takım sıkıntılardan kurtulması… Bugün karar günü tekrar Cenab-ı Hak’tan bütün çalışmalarımızın neticesinde elde edilecek sonucun hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Hepinize saygılar sunuyorum, Allah’a emanet olun” dedi.

VATANDAŞLARLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Seçmenler tarafından büyük bir alkış ile karşılanan Karamollaoğlu, oyunu verdikten sonra da vatandaşların ilgisi devam etti. Gençler ile bol bol fotoğraf çektiren Karamollaoğlu daha sonra bölgeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum