Temel değerimiz hak, önceliğimiz insan

Temel değerimiz hak, önceliğimiz insan

HAS Parti Selçuklu İlçe Başkanlığı İlçe divan toplantısı yapıldı

HAS Parti Selçuklu İlçe Başkanlığı İlçe divan toplantısı yapıldı.  Parti il binasında yapılan ilçe divan toplantısına ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı. İlçe başkan yardımcılarının birim raporlarının sunmasından sonra konuşmalara geçildi.
Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Ahmet Selim Laleli, Türkiye’de iki kutuplu siyasetin hüküm sürdüğünü ifade etti. Laleli, “Bizim temel değerimiz hak önceliğimiz insandır. İnsanımızı potansiyel bir oy deposu olarak değil, ona hizmet etmeyi şeref bilen bir anlayışın mensuplarıyız. Şuna inanıyoruz ki Halkın Sesi sizlerin destek ve gayretleriyle bundan sonra daha gür çıkacaktır” dedi.
İlçe Müfettişi Tahir Özer de teşkilat çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini bildirdi. HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş ise, “Parti olarak tüm dünyada herkesin hakkı neyse o verilsin istiyoruz. Bizim medeniyetimize göre insan insanın kurdudur, büyük balık küçük balığı yutar diye bir ilke, bir düşünce olamaz. Çünkü o hayvanlar âlemi için geçerlidir, bizler insanız. Hak üstündür. Hak kimin ise dini, dili, ırkı, mezhebi ne olursa olsun onun hakkını vermek için mücadele ederiz. Biz maneviyatçı bir partiyiz, ahlâkı üstün tutarız” dedi.
Cafer Güneş anayasasıyla, yasalarıyla, kurumlarıyla ve kılık kıyafet yönetmeliğiyle 12 Eylül’ün halen durduğunu dile getirdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.