Tekstil Fabrikasından Kumaş Çalan Hırsızlar Yakalandı

Tekstil Fabrikasından Kumaş Çalan Hırsızlar Yakalandı

Bursa’da bir tekstil fabrikasına girerek 3 fabrika çalışanını etkisiz hale getirerek kumaş çalan 3 hırsızdan ikisi yakalandı, biri aranıyor. Bursa İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, Kestel ilçesi Turan Mahallesinde faaliyet...

Bursa’da bir tekstil fabrikasına girerek 3 fabrika çalışanını etkisiz hale getirerek kumaş çalan 3 hırsızdan ikisi yakalandı, biri aranıyor.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, Kestel ilçesi Turan Mahallesinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında, yüzü maskeli ve silahlı 3–4 şahıs tarafından 3 fabrika çalışanının etkisiz hale getirilerek, fabrika içerisinde bulunan 450 top perdelik kumaşın gasp edildiğine dikkat çekildi.

Olayın öğrenilmesinin ardından soruşturma başlatıldığına dikkat çekilen açıklamada, şöyle denildi: "Olayın meydana geldiği yerdeki kameranın görüntü almasını engelleyecek şekilde yönünü değiştiren kişinin Y.A. isimli şahıs olduğu, şüpheli Y.A’nın beraberinde bulunan bir şahıs ile birlikte Yıldırım İlçesindeki bir araç kiralama şirketinden araç kiraladıkları, bahse konu araçla olay mahalli ve Nilüfer İlçesinde bulunan boş bir fabrikaya çok sayıda giriş çıkış yaptıkları, bahse konu bölgeye, şüpheli şahısların 6-7 kez kamyon ile suça konu malzemeleri getirdikleri olaydan çok kısa bir süre içerisinde tespit edilmiştir." denildi.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’ndan alınan izinle belirlenen adrese baskın yapıldığı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Yapılan arama sonucunda, muhtemelen yurt dışına sevke hazırlanmış şekilde 329 top kumaş, tanık beyanları doğrultusunda sahte barkot basmaya yarayan bir adet diz üstü bilgisayar, iki adet bilgisayar şarj cihazı, bir adet çoklu USB kablosu, bir adet barkot cihazı, bir rulo barkotlanmış etiket ele geçirilmiştir. Söz konusu malzemeler muhafaza altına alınarak Bursa Müracaat Savcısının talimatıyla tespit ve teşhis işlemine müteakip ele geçirilen malzemeler firma sahibi T.Ş.’ye teslim edilmiştir. Bursa İl Jandarma Komutanlığınca olayın aydınlatılması için yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda olayı gerçekleştirdiği değerlendirilen şüpheli E.Ç. ve R.K. isimli şahıslar yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş olup, Y.A. isimli şüphelinin yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.