TEDden bilet oyunu

TEDden bilet oyunu

Cumartesi günü 2. tur ilk maçında TED Ankara Koleji ile karşılaşacak Selçuk Üniversitesi hazırlıklarını moralli sürdürüyor

Sarı-mavililer Ankara TED’in bilet fiyatlarına yaptığı zammı eleştirdi

 

 

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, Play-Off maçlarının 2. turunda önümüzdeki cumartesi günü Ankara TED Kolejliler ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarına aralıksız devam eden sarı-mavililer, yarın çalışmalarına son noktayı koyarak Ankara’ya gidecek. Önemli bir eksiği bulunmayan Selçuk Üniversitesi, zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek 2. tura avantajlı başlamanın hesaplarını yapıyor.

 

Öte yandan Cumartesi günün oynanacak olan maç için rakip takım yöneticileri Konyalı sporseverlerin bu maç için bilet fiyatlarına fahiş zam yaptılar. Torku Selçuk Üniversitesi, Cumartesi günü Ankara oynanacak olan Optimum TED Ankara Koleji- Torku Selçuk Üniversitesi maçında ev sahibi kulüp yöneticilerinin Konyalı taraftar ve seyircileri için maç bilet fiyatlarını 20 TL olarak açıklamasına tepki gösterdi. Kulüp Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, Anadolu basketbolunu geliştirmeyi bu güzel heyecanı tabana yaymaya çalıştığına inandıkları iki güzide kulüpten birisi olan Optimum TED Ankara Koleji yönetiminin cumartesi günkü maç için bilet fiyatlarını fahiş bir şekilde açıklamasını üzüntü ile karşıladıklarını söyledi.

 

Tınkır maç bilet fiyatları ile ilgili olarak; “Son yıllarda bu iki kardeş kulüp arasındaki tatlı rekabette gelinen nokta çok küçük hesaplar üzerine kurulmuş üzücü bir karardır. Oysa daha geçtiğimiz hafta bizim rakibimiz Uşak Üniversitesi Belediyespor ile yaptığımız maçta bizi izlemek için Konya’ya gelen Optimum TED Ankara Koleji takımının değerli hocası Hakan Yavuz Beyi en güzel şekilde konuk etmiş. Yine bu kulüpten gelen bir görevlinin protokol tribününden bizim maçı baştan sona kendi kulübü adına rahat bir şekilde kameraya almasına yardımcı olmuştuk. Ancak her iki kulüp görevlilerinin yaptıkları temaslar sonunda Cumartesi günü oynanacak olan maça Konya’dan gelecek taraftar sayısı ile bilgi vererek bizde kendilerini bilgilendirmiştik. Ne var ki bir görevli kulüp yöneticisinin Konyalı sporseverlerin bu maçı 20 TL karşılığında izleyebileceklerini bildirmesini de esefle ve üzüntüyle karşılıyoruz. Bizim maç bilet fiyatlarımız 1 TL’dir. Bunda da gayemiz maça gelmek isteyenleri bilet fiyatlarını yüksek tutarak engellemek değil aksine başta gençlik ve öğrenciler olmak üzere basketbol severlerin maddi yönden yıpratılmadan karşılaşmaları izleyebilmeleridir. Türkiye’de BEKO Basketbol liginde kaç kulüp maç bilet fiyatlarını 20 TL ye satmaktadır? Bu fahiş bilet fiyatını sportmenliğe kardeşliğe ve basketbol severliğe yakıştıramadığımızı kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz”  dedi.

 

Çeyrek finalde hafta sonu Ankara’da Optimum TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacak olan Torku Selçuk Üniversitesini yalnız bırakmak istemeyen çok sayıda taraftarın Başkente gideceği açıklandı. Hafta sonunda çeyrek final ilk maçında Optimum TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacak olan Torku Selçuk Üniversitesi bu maçta taraftarları ile de Ankara’ya çıkartma yapacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.