Tebliğe devam edeceğiz

Tebliğe devam edeceğiz

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi Milli İttifak kadroları 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerini değerlendirdi. Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Tacettin Çetinkaya, “İmtihan dünyasında son nefesimizi verene kadar mücadeleye devam edeceğiz” d

Saadet Partisi Konya İl Binasında yapılan toplantıya Saadet Partisi GİK üyesi Hasan Hüseyin  Öz, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Büyüktermiyeci, Büyük Birlik Partisi Konya İl Başkanı Osman Seçkin, Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Seçim çalışmalarını ve sonuçları değerlendiren adaylar seçim süreci boyunca canla başla çalışma yürütüldüğünü söyleyerek bundan sonraki süreçte yeniden Besmele çekerek çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti.

EMEKLERİMİZ BOŞA GİTMEYECEK

Teşkilat mensuplarına hitap etmek üzere söz alan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar seçim sonuçlarının tüm ülkemize ve İslam Alemine hayırlara vesile olmasını dileyerek yapılan çalışmaların hiçbir zaman boşa gitmeyeceğini hatırlattı. Daha sonra söz alan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Av.Mehmet Cemal Erkoç seçim çalışmaları boyunca halktan gördükleri teveccüh ve sinerji neticesinde baraj problemlerinin olmadığını gördüklerini ve bundan dolayı heyecan içerisinde bir seçim geçirdiklerini belirtti.

Son olarak teşkilat mensuplarına hitap eden Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Tacettin Çetinkaya, maddi olarak beklemedikleri bir sonuçla karşılaştıklarını belirterek konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Elhamdülillah her seçim olduğu gibi bu seçimlerinde manevi açıdan kazananı biz olduk. Milli Görüş tarihinde Erbakan Hocamızın savunduğu ve inandığı İslam Birliği, faizsiz Adil Ekonomik Düzen başta olmak üzere bütün fikirlerimizi tekraren savunduk ve kıyamete kadarda savunmaya devam edeceğiz. İmtihan dünyasında son nefesimizi verene kadar mücadeleye devam edeceğiz. Derdimizi,davamızı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada tüm insanlığa Saadet gelene kadar tebliğ etmeye devam edeceğiz. Bu sonuçların tüm ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ve değerli çalışmalarından dolayı adaylarımıza,gençlik kollarımıza, hanım kollarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.”

merhabahaber.com

tu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.