Tayyar Yıldırım’ın Şiir Kitabı Tanıtıldı

Tayyar Yıldırım’ın Şiir Kitabı Tanıtıldı

Selçukya Kültür Sanat Derneği’nin geleneksel şiir akşamlarında Konyalı Şair Tayyar Yıldırım’ın , Gönül Sızımın Bam Telleri / Şiirlerim kitabı tanıtıldı

Selçukya Kültür Sanat Derneği’nin geleneksel şiir akşamlarında Konyalı Şair Tayyar Yıldırım’ın , Gönül Sızımın Bam Telleri / Şiirlerim kitabı tanıtıldı. 

Selçukya Kültür Sanat Derneği’nin geleneksel şiir akşamlarında Konyalı Şair Tayyar Yıldırım’ın , Gönül Sızımın Bam Telleri / Şiirlerim kitabı tanıtıldı. Şair , şiir sever ,şairin ailesi ve kültür sanat camiasından çok sayıda ismin katıldığı gecede dostları Yıldırım’ın kitabından seçtikleri şiirleri okudular. Program  Hikmet Peker’in hazırlayıp sunduğu Tayyar Yıldırım'ın özgeçmişini özetleyen slayt ve konuşma ile başladı. Daha sonra geceye katılanlar Gönül Sızımın Bam Telleri kitabından şiirler yorumladılar. Tayyar Yıldırım kendisini anlattığı Ben kimim isimli şiir ise ilgi topladı:

Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı Av. Fatma Şeref Polat etkinlik sonunda Tayyar Yıldırım’ın yeni kitabını tebrik ederek , şiir gecelerine katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Tayyar Yıldırım ise yapmış olduğu teşekkür konuşmasında, “İki yıldır müdavimi olduğum, gelmesini her hafta iple çektiğim Pazartesi Selçukya Şiir Akşamları programının yapımcısı Selçukya Sanat Derneği, yayınlamış olduğum "Gönül Sızımın Bam Telleri/Şiirlerim" isimli kitabımı tanıtarak beni mutluluğa gark etti. Bu vesile ile Dernek Başkanımız Fatma Şeref Polat Hanımefendi nezdinde Selçukya Sanat Derneği Yönetimine, iki yıldır tanışmakla çok memnun olduğum Şiir Akşamları müdavimleri ve misafirlerine,tüm dostlarıma, aileme, bütün tanıtım programlarının slayt filmini hazırlayan Hikmet Peker Kardeşime çok teşekkür ediyorum” İfadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.