Tatvan Ekibinden İzmir Esob’a Ziyaret

Tatvan Ekibinden İzmir Esob’a Ziyaret

İzmir’de düzenlenen '83. Uluslararası İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Bitlis’in Tatvan ilçesini tanıtmak üzere İzmir’de bulunan Tatvan ekibi, ziyaretler kapsamında İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni (İESOB) ziyaret etti.İzmir...

İzmir’de düzenlenen '83. Uluslararası İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Bitlis’in Tatvan ilçesini tanıtmak üzere İzmir’de bulunan Tatvan ekibi, ziyaretler kapsamında İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni (İESOB) ziyaret etti.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’yu makamında ziyaret eden Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrullah Tekin, Bitlis Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Toptancıları Derneği Başkanı Muzaffer Güzeluçar, Tatvan Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Beşir Avis ve Tatvan ekibi, birliğin çalışmaları hakkında Birlik Başkanı Mutlu’dan bilgi aldı. Birlik Başkanı Mutlu’yu, Tatvan’la ilgili bilgilendiren Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, bölgenin yatırıma en elverişli yerlerden biri olduğunu söyledi.

Tatvan’ın, bölgenin lokomotifi olduğunu ifade eden Erkan, “İzmir Fuarı'nda olmamızın en büyük sebeplerinden biri de zaten ilçemizin bilinen ve bilinmeyen yönlerini tanıtıp, her geçen gün gelişim gösteren ilçemizi daha da çok tanıtıp geliştirmektir. Tatvanımız, gerek yeraltı ve gerekse yer üstü kaynaklarıyla bölgede parmakla gösterilen ilçelerin başında gelmektedir. Bunun en büyük örneği Tatvan ilçemizde yaklaşık 15 banka şubesinin bulunmasıdır. İnşallah yapacağımız, gerek ulusal ve gerekse uluslararası fuarlardaki tanıtımlar sayesinde de ilçemiz hızla gelişmeye devam edecektir.” diye konuştu.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak, Tatvan için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını kaydeden Mutlu, Tatvan’ın çok güzel ve gelişime açık bir ilçe olduğunu gözlemlediklerini ifade etti. Yapılan konuşmaların ardından Tatvan ekibi, Başkan Mutlu ile birlikte, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin çalışmalarını yerinde izleme fırsatı buldu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.