Tatar Ramazan 2. bölümü ile bu akşam ATV'de

Tatar Ramazan 2. bölümü ile bu akşam ATV'de

Babasına yapılan haksızlığın cezasını kendi elleri ile kestiği gün hapse girerek başka bir şehre sürgün edilen Tatar Ramazan’ın hikayesi; ATV’nin yeni dizisi Tatar Ramazan 2. bölümü ile bu akşam ATV'de ekrana gelecek.

ATV ekranlarında yepyeni bir dizi! Başarılı kadrosu ile ilk bölümde adından oldukça söz ettiren Tatar Ramazan 2. bölümü ile bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak.

2. Bölümde neler yaşanacak...

Ovacık Hapishanesi’ne adım atan Tatar Ramazan, ayağının tozuyla Kirmastılı’nın koğuşunda kopan fırtınaya dur demek için kolları sıvar.

Ramazan’ı alt etmek isteyen Abdurrahman Çavuş, Ramazan’ı koğuşuna yemeğe davet eder.

Ovacık Cezaevi yangın yeri gibidir. Ne var ki, bir başka yangın yeri de Ramazan’ın döndüğünü öğrenen Süreyya’nın yüreğidir.

Süreyya’nın mutsuzluğunun her geçen gün arttığını gören Ekrem, yıllardır onu bir kafesin içinde tutmuş ancak asla sevgi görememiştir.

Hepsi ve daha fazlası Tatar Ramazan’ın yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek.

Tatar Ramazan dizisi….

Tatar Ramazan, babasına yapılan haksızlığın cezasını kendi elleriyle kestiği gün hapse girer ve başka bir şehre sürgün edilir. Uğruna ölümlere gideceği Süreyya'sını memleketi, Ovacık'ta bırakır. Tek rüyası, içinde onun ve çocuklarının olduğu bir yuva iken, soğuk demir parmaklıkların ardında bir başınadır. Bu kâbusun ortasında tek bir umut fidanı yeşerir Süreyya'nın yüreğinde... İçinde atan bir minik kalp daha olduğunu öğrenir. Karnında Ramazan’ın çocuğu gün be gün büyümektedir. Bunu duyan babasından kaçan Süreyya da artık Ramazan gibi sürgündür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.