Tarsuslu Uzman Çavuş Kanserden Vefat Etti

Tarsuslu Uzman Çavuş Kanserden Vefat Etti

Kırklareli’nde, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) piyade uzman çavuş olarak görev yapan ve bir süre önce rahatsızlanan Zeki Çiftçi hayatını kaybetti. TSK'ya 2007 yılında uzman çavuş olarak katılan ve Kırklareli’nin Kafcaz ilçesinde...

Kırklareli’nde, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) piyade uzman çavuş olarak görev yapan ve bir süre önce rahatsızlanan Zeki Çiftçi hayatını kaybetti.

TSK'ya 2007 yılında uzman çavuş olarak katılan ve Kırklareli’nin Kafcaz ilçesinde 1. Hudud Komutanlığı'nda görev yapan Piyade Uzman Çavuş Zeki Çiftçi, rahatsızlanarak doktora gitti. Yapılan tetkikler sonrası akciğer kanseri tanısı konulan ve bir süredir kanser tedavisi gören Tarsuslu, evli, bir erkek çocuk babası Zeki Çiftçi vefat etti. Çiftçi'nin naaşı, Tarsus Büyük Kösebalcı Mahallesi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı ardından toprağa verildi.

Eşinin ölümüyle birlikte yasa bürünen ve güçlükle ayakta durabilen Gönül Çiftçi’yi, TSK’da görevli bayan bir astsubay teskin ederek, cenaze boyunca yanından ayrılmadı. Tarsuslu Piyade Uzman Çavuş Zeki Çiftçi’nin cenazesine kalabalık bir halk topluluğu ile birlikte Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mersin İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Jandarma Yarbay Mustafa Bakçınar, 1. Hudut Komutanlığı'nda Tabur İkmal Subayı Piyade Binbaşı Mahmut Yıldız, Tarsus Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yavuz Bulut, silah arkadaşı Piyade Kıdemli Astsubay Çavuş Bekir Cesur katıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.