Tarım Yayımcısı Ve Danışmanlarına Eğitim Verildi

Tarım Yayımcısı Ve Danışmanlarına Eğitim Verildi

Eskişehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından tarım yayımcılarına ve danışmanlarına "İyi Tarım Uygulamaları, Bitkilerde Reçeteli İlaç Kullanımı ve Üretici Kayıt Defterleri" konulu eğitim...

Eskişehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından tarım yayımcılarına ve danışmanlarına "İyi Tarım Uygulamaları, Bitkilerde Reçeteli İlaç Kullanımı ve Üretici Kayıt Defterleri" konulu eğitim verildi.

İl ve ilçe müdürlüklerinde görev yapan tarım yayımcısı sertifikasına sahip personel ile Bakanlık tarafından düzenlenen ‘Tarımsal Yayım ve Danışmanlık’ sınavında başarılı olarak sertifika almış olan çalışanlara "İyi Tarım Uygulamaları, Bitkilerde Reçeteli İlaç Kullanımı ve Üretici Kayıt Defterleri" konularını içeren birer gün süreli eğitim düzenlendi. Eğitim toplantısında, İl Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Gürsoy Çelikkan, bir açılış onuşması yaptı.

Ardından, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü’nde görevli Ziraat Mühendisleri Muazzez Günay ve Mehmet Akif Torun tarafından "İyi Tarım Uygulamaları" konularında, Bilal Demir tarafından ise "Bitkilerde Reçeteli İlaç Kullanımı ve Üretici Kayıt Defterleri" konularında katılımcılara bilgiler verildi.

Toplantılar katılımcılarla karşılıklı gerçekleşen soru cevap bölümünden sonra sona erdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.