Tarım Kredi süt fiyatına dev indirim yaptı! 7 lira daha ucuz

Tarım Kredi süt fiyatına dev indirim yaptı! 7 lira daha ucuz

Türkiye'de enflasyonla boğuşan vatandaşlar daha ucuza gıda ürünlerini satın alabilmek için yoğun çaba sarf ediyor. Tarım Kredi Marketleri son olarak süte dev indirim yaptı.

Türkiye genelinde ekonomik krizle birlikte enflasyon iyice şiddetlendi. Marketlerde satılan ürünlere her gün yeni zamlar yansıtılıyor. Halk, market alışverişi yaparken bu zamları yoğun şekilde hissediyor.

indirim-tarim.jpg

Durum o kadar kötü ki 1 ay önce alınan bir ürünün fiyatıyla günümüzdeki fiyat arasında uçurum oluşuyor. Alım gücü düşen vatandaş ise çözümü daha ekonomik marketleri takip etmekte buluyor. Pandemi dönemindeki ürün tedarik sıkıntısı sonrası hizmete açılan Tarım Kredi Marketleri bu alanda büyük bir boşluğu doldurdu.

fiyat-dipte.jpg

Yüzlerce ürünü daha uygun fiyata satmak için kurulan Tarım Kredi'de indirimler devam ediyor. Özellikle süt ürünlerinde yaptığı indirimlerle alkış toplayan Tarım Kredi'de bazen et ürünleri de çok ucuza satılıyor. Son zamanlarda süt fiyatlarına ciddi oranda zam geldi. Marketlerde 1 litre sütün fiyatı 25 liraya dayandı. Süt fiyatları markaya göre değişkenlik gösteriyor.

indirim-market.jpg

En ucuz süt diğer marketlerde 21-22 lira civarında. Tarım Kredi Marketleri ise süt fiyatlarına önemli bir indirim yapma kararı aldı. Karar doğrultusunda 1 litre sütün fiyatı 15 liraya düşürüldü.

sut-indirimi.webp

Vatandaş, sütün litresinin 15 lira olduğunu görünce seviniyor. Piyasadan 7 lira daha ucuza satılan süte vatandaş ilgi gösteriyor.

Bunun dışında Tarım Kredi Marketleri'nin bazı indirimli ürünleri ise şu şekilde:

sut-indirimi-peynir.webp

ayran-indirimi.webp

yogurt-indirimi.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum