Tarım Kredi Marketleri 45 liraya paça çorbası satmaya başladı!

Tarım Kredi Marketleri 45 liraya paça çorbası satmaya başladı!

Türkiye'de marketlerdeki kampanyalar takip ediliyor. Son olarak Tarım Kredi Marketleri'nin çorba satması dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye genelinde indirimli satış yapan onlarca zincir market var. Hayat pahalılığının arttığı Türkiye'de vatandaş geçinebilmek için market indirimlerini dikkatle takip ediyor.

adsiz-029.jpg

Hangi marketten hangi ürünü daha ucuza alabileceğini hesaplayan insanların en çok ilgisiniçeken marketlerden bir tanesi de Tarım Kredi Marketleri. Söz konusu market uzun süredir indirimli fiyatlarla satış yapıyor.

adsiz-030.jpg

15 günde 1 kez yeni indirimli ürünlerin geldiği markette zaman zaman yoğunluk yaşanıyor. Vatandaşın Tarım Kredi Marketleri'nde gördüğü en büyük sıkıntı ise yetersiz stoklar. Ürünlere indirim yapılsa bile stoklardaki eksiklik yüzünden bazı vatandaşlar indirimli ürünleri satın alamıyor.

adsiz-031.jpg

Durum böyle olunca Tarım Kredi Marketleri'ne tepki gösterenler oluyor. Tarım Kredi Marketleri'nin zaman zaman farklı ürünleri satışa sunması da ilgi görüyor. Son olarak Tarım Kredi Marketleri çorba satışına başladı.

adsiz-023.jpg

Ayak paça çorba olarak ambalajda satışa sunulan ürüne vatandaş şaşırdı. 750 gram çorbanın fiyatı ise 45 lira 90 kuruş. Donuk olarak satılan çorba tencerede ısıtılarak içilebiliyor.

Bunun dışında dikkat çeken ürünler şu şekilde:

adsiz-024.jpg

adsiz-026.jpg

adsiz-027.jpg

adsiz-028.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum