Tarım Kredi 40 liraya 1 kilo patates satıyor!

Tarım Kredi 40 liraya 1 kilo patates satıyor!

Türk insanı market fiyatlarını çok takip derken Tarım Kredi 1 kilo patatesi 40 liraya satmaya başladı.

Türk insanı en çok market fiyatlarını merak ediyor. Çünkü Türkiye'de son 3 yılda marketteki ürünlere dev zamlar geldi. Gıda fiyatlarındaki artışın vatandaşın bütçesini olumsuz etkilemesi nedeniyle indirimler takip edilir hale geldi.

tarim-kredi-haber.jpg

Vatandaş en çok temel ihtiyaç ürünlerindeki indirimlere göz atıyor. Enflasyonun zirveyi gördüğü süreçte piyasada dengeyi sağlamak maksadıyla Tarım Kredi Marketleri kurulmuştu. Tarım Kredi'nin Türkiye genelinde yüzlerce şubesi var.

tarim.webp

Bu şubelerde vatandaşa indirimli ürünler satışa sunuluyor. Her ay iki kez duyurulan indirim bültenlerinin yakından takip edilmesi nedeniyle kampanya süresi uzatıldı. Tarım Kredi bazı ürünlerde fiyatları sabitledi.

tarim-kredi-haberleri.jpg

Son olarak kuşbaşı ve kıymayı indirimli satışa sunan Tarım Kredi marketlerinde kuyruk oluştu. Kasapta 350 lira olan kıyma Tarım Kredi Marketleri'nde 140 liraya satılıyor. Tarım Kredi Marketleri'nin son indirim bülteninde ise bir detay dikkat çekti.

tarim-et.jpg

Tarım Kredi 1 kilo patatesi 40 liraya satışa sundu. Taze patatesin kilosunun 13-15 lira seviyesinde olduğu piyasada vatandaş dondurulmuş patatese göz atıyor. Tarım Kredi Marketleri'nde 1 kilo dondurulmuş patates 40 liraya satışa sunuldu.

patates-indirim.jpg

Bunun dışında ilginizi çekebilecek indirimler şu şekilde:

pirinc.jpg

indirimli-ayran.jpg

yag.jpg

75875877637375837548.jpg