Tarım Fuarı umut oldu

Tarım Fuarı umut oldu

Dün Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile gerçekleşen açılışla kapılarını ziyaretçilere açan 10. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Süt End

 
Dün Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile gerçekleşen açılışla kapılarını ziyaretçilere açan 10. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı, ilk gün yaşanan sıkıntılarla katılımcılara zor anlar yaşattı.

Elektrik kesintilerinin sıklıkla yaşandığı buna bağlı olarak ısınma sorunlarının baş gösterdiği fuarın ilk gününde yağan yağmur nedeniyle oluşan birikinti ve akıntılar fuarın olumsuz yüzü olarak kendini göstermiş oldu. Yaşanan olumsuzluklara rağmen katılımcıların geçtiğimiz yıllara oranla umutlu oldukları gözlendi.

ALPARSLAN TARIM

Konya’da Tarım alet ve makineleri imalatıyla her geçen gün büyüyen Alparslan Tarım Makineleri, fuardaki standlarıyla müşterilerine tam teşekküllü sunum yapıyor. Alparslan Tarım fabrika müdürü Memduh Erdirençelebi, 2012 yılının modellerini müşterilerine yakından tanıttıklarını söyledi.

ÇELİKEL TARIM

‘Profesyonellerin tercihi’ sloganıyla yarım yüzyıllık geçmişine sığdırdığı başarıları önümüzdeki asırda da sürdürebilmek için var gücüyle çalışan Çelikel Tarım, standında sergilediği ürünler ile dikkat çekiyor. Çelikel Tarım Satış Müdürü Ersin Türkmen, Çelikel olarak çiftçilerin çözüm ortağı olduklarını söyledi.

 

ŞAKİROĞLU JOHN DEERE

John Deere Konya Karaman ve Aksaray Yetkili Bayisi Şakiroğlu, Fuarın en görkemli standlarından biri olarak kabul edilen standında birbirinden muhteşem son model ürünlerin tanıtımını yapıyor. Devasa Traktörlerin ilgi topladığı Şakiroğlu standına ziyaretçi akını oluyor. 

KOÇAKLAR TÜMOSAN

Açılış sonrası Bakan Mehdi Eker ve Ahmet Davutoğlu’nun ilgi gösterdiği ve traktöre bindiği stand olarak dikkat çeken Tümosan’ın standına ziyaretçilerin ilgisi oldukça fazla. Tümosan Konya Bölge Bayii Koçaklar Otomotiv Traktör Sanayi yöneticisi Osman Koçak, ziyaretçilerle yakından ilgileniyor.

DURANLAR HATTAT

Hattat ve Valtra Traktörleri Konya Karaman Bölge Bayisi olan Duranlar Petrol Otomotiv, fuardaki Hattat ve Valtra Traktörleri standında müşterileri ile yakından ilgileniyor. Duranlar Petrol Otomotiv Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Duran, müşteri memnuniyetinin esas olduğunu söylüyor.

MYVET

“Doğru marka, doğru proje, doğru uygulama” sloganıyla hizmet veren Myvet ise, görkemli standı ile ziyaretçilerini ağırlıyor. Genel Müdür Murat Akbulut, ziyaretçilerle yakından ilgilenirken yenilikler hakkında bilgiler veriyor.

PANÇOĞLU TARIM

Pançaoğlu Tarım Alet ve Makineleri İmalat Sanayi Genel Müdürü Zir. Yük. Müh. Sinan Toprak ise, ekim sezonu öncesi düzenlenen bu fuarın çiftçilere çok önemli fikirler verdiğini ve bunun değerlendirilmesi gerektiğini söyleyerek çiftçileri standlarına beklediklerini söyledi.

NERO TARIM

Nero Tarım Enerji Danışmanlık Ltd. Şti ise, dizaynı ile tüm ürünlerin sergilendiği standında sulama sistemleri, tohum, gübre ve bitki besleme ürünlerinde ziyaretçilere bilgilendirme yapıyor.

GÜLEN DAMLAMA

Damla Sulama sektöründe kaliteli üretim ve hızlı çözümler ile ön plana çıkan Gülen Damla Sulama firması, konuklarını ferah standında bilgilendiriyor. Firma yetkilisi N. Serkan Topal, fuardan beklentilerinin yüksek olduğunu hatırlattı.

MİMTA

Tarımsal faaliyetler sektöründe faaliyet gösteren ve Tarım fuarlarının katılımcısı olan Mimta Tarımsal Endüstri ise, standında tarım ürünlerinin sunumunu yapıyor. Pazarlama Müdürü Mikdat Kızmaz, ziyaretçi yoğunluğundan dolayı memnun olduklarını söyledi.

ÇÖĞENLER YEM

AR-GE yatırımları ile ‘yemde kalite, kalitede istikrar’ sloganı ile üretim yapan Çöğenler Yem’de standında müşterilerini tüm detaylarla bilgilendiriyor. Ziraat Yüksek Mühendisi Murat Dazkırlı’nın konuk ettiği ziyaretçiler, tüm bilgileri ilk ağızdan almış oluyor.

YAĞBASAN

Sektörde önemli bir konuma sahip olan Yağbasan Otomotiv Metal Kalıp ise iki ayrı standı ile ziyaretçilerin ilgi gösterdiği firmalar arasında bulunuyor. Türkiye’nin bütün bölgelerine hitap eden firma için bu fuar tüm müşterilerine ulaşma, yeni müşteriler ile buluşma olarak değerlendiriliyor.

BAKIM YAĞMURLAMA

Yılların tecrübesi ve bilgi birikimiyle hareket eden kaliteli ürün ve üst düzey hizmet anlayışını benimseyerek 30 yılı aşkın bir süredir Türkiye’de sulama sektöründe her zaman Lider firmalar içinde yer alarak tercih edilen Bakım Yağmurlama, standında ürünlerini müşterilerine büyük bir gururla sunuyor.

İSFUR SAFFER

Türkiye’nin ilk Turboşarj imalatçısı olma yolunda ilerleyen SAFFER Turboşarj, ise ürünlerini sergilediği standında misafirlerini detaylı şekilde bilgilendiriyor. Katılımcıların ilgi gösterdiği stand ise dizaynı ile dikkat çekiyor.

SÜRÜM TARIM

Fuarın Mebran Salonunda bulunan ferah standında sergilediği ürünler ile görücüye çıkan Sürüm Tarım Makineleri, son model ürünlerini ziyaretçilere takdim ediyor. Yönetim Kurulu Başkanı H.Hüseyin Bardakçı ve oğlu Mustafa Bardakçı konukları ile yakından ilgileniyor.

ÖZEN YATAĞANLI

Tarım fuarlarında en iştah açıcı standını kuran Yatağanlı Osmanağa’nın, standının konuğu Var mısın Yok musun yarışmasıyla ünlenen Konyalı Mevlüt Acaroğlu oldu. Müşterilere satışı Mevlüt Acaroğlu yaparken ziyaretçiler, Konya gevreğinin tadına baktı.

 

MUHAMMET GÜMÜŞ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.