Tarihi bir miting olacak

Tarihi bir miting olacak

Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Büyüktermiyeci ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Osman Seçgin, Saadet Partisi tarafından Cuma günü düzenlenecek mitingle alakalı bir basın toplantısı düzenledi.

Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Büyüktermiyeci ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Osman Seçgin, Saadet Partisi tarafından Cuma günü düzenlenecek mitingle alakalı bir basın toplantısı düzenledi. Milli İttifak adına konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Büyüktermiyeci 5 Haziran Cuma günü saat 17.00’de Konya Şehir Meydanı’nda düzenleyecekleri mitinge tüm Konyalıları davet ettiklerini belirterek, “Bu seçime yaklaşık 2 aydır, canla başla çalışan yönetimimiz, gençlik kollarımız, hanım kollarımız GİK üyelerimiz ve milletvekili adaylarımız, köy köy ilçe ilçe mahalle mahalle dolaşarak partimiz hakkında önemli çalışmalar yaptılar. Ziyaret ettiğimiz yerlerde gördük ki; Büyük Birlik Partimizle yapılan İttifak'a karşı büyük bir teveccüh ve sinerji oluşmuştur” dedi.

KAMU İMKANINI KULLANMIYORUZ

Önceki seçimlere nazaran çok büyük ilgi ve alaka ile karşılaştıklarını ifade eden Termiyeci şöyle konuştu: “Bu mitinge Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici birlikte katılacaktır. Bu seçimlerde hiç bir kamu imkanı kullanmadan, yüzde 100 Milli Görüş'e ve Büyük Birlik'e gönül vermiş dava insanının helal parası ile gerçekleştireceğimiz mitingimize, başta şehrimize ve tüm Türkiye'ye hayırlara vesile olması dileğiyle tüm halkımızı davet ediyoruz. Nasıl ki; İstanbul, Bursa, Ankara, Sivas gibi yerlerde muhteşem kalabalıklar toplanmışsa, Konya'mızda da İnşallah tarihi bir miting olacaktır. Bu vesile ile 5 Haziran Cuma günü yapılacak olan Büyük Konya Mitingine tüm Konyalı hemşerilerimiz davetlidir.”

 HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.