Taraftarların sabrı taştı

Taraftarların sabrı taştı

Atiker Konyaspor taraftarlarının sabrı taştı. Yönetimin istifasını isteyen Yeşil-beyaz sevdalısı taraftarlar Bursaspor maçında futbolculara da tepki gösterdi.

Atiker Konyaspor taraftarlarının sabrı taştı. Yönetimin istifasını isteyen  Yeşil-beyaz sevdalısı taraftarlar Bursaspor maçında futbolculara da tepki gösterdi.  Taraftarlar iyi günde kötü günde yanında oldukları takımlarının Bursaspor karşısında gösterdiği kötü mücadelesini ıslıklar ve tezahüratlarla protesto ettiler

Ligde kötü günler geçiren ve son olarak evinde Bursaspor’a kötü futbolla 3-0 yenilen Atiker Konyaspor’da  taraftarlar yönetimin ardından futbolculara da tepki gösterdi.  Yeşil-beyaz sevdalısı taraftarlar ‘Yönetim istifa’ tezahüratları yaparken futbolcuları da ıslık ve yuhalama ile protesto etti.

ALİ ÇAMDALI VE ÖMER ALİ BÜYÜK  TEPKİ GÖRDÜ

Mustafa Reşit Akçay zamanında kadro dışı bırakılan Ali Çamdalı o dönemde taraftarlardan büyük destek almıştı. Tecrübeli oyuncu Mehmet Özdilek’in gelişi ile tekrar takımda yer bularak kaptanlık pazu bandını takmıştı.  Ancak Bursaspor karşısında oynanan kötü futbol taraftarın sabrını tamamen taşırdı. Yeşil-beyaz sevdalısı binlerce taraftar başta Ali Çamdalı olmak üzere Ömer Ali ve diğer futbolculara büyük tepki gösterdi. Sosyal medya üzerinden ise Mustafa Reşit Akçay zamanında kadro bırakılmasında Ali Çamdalı’na destek olan taraftarlar bu desteklerinden dolayı pişman olduklarını anlatan paylaşımlarda bulundu.

EN FAZLA TEPKİ ÖMER ALİ’YE

Taraftarlar Bursaspor karşısında  Ömer Ali Şahiner’e  büyük tepki gösterildi. Bursaspor’un ilk yarıyı 3-0 önde tamamlamasının ardından ikinci yarıda 25 yaşındaki oyuncu topu her alışında ıslıklandı. Morali bozulan Ömer Ali, 70.dakikada yerini Malick Evouna’ya bırakırken, oyundan çıkarken de taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Konyaspor tarihine adını altın harflerle yazdıran Ömer Ali Şahiner büyük üzüntü yaşarken, teknik direktör Mehmet Özdilek ve yedek kulübesindeki takım arkadaşları kendisini teselli etti.

FOFANA’YA GÜLME TEPKİSİ

Atiker Konyaspor taraftarı 3-0 geriye düştükleri karşılaşmada yeşil-beyazlı oyuncu Morkye Fofana’nın yaptığı hatalardan sonra sırıtmasına da tepkisiz kalmadı.  Oyuncunun yaptığı bu harekete Konyaspor taraftarı “gülmesene lan” diye tezahüratlarda bulundu.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum