Taraftarlar önünde oynamak çok iyiydi

Taraftarlar önünde oynamak çok iyiydi

Atiker Konyaspor'da Antalyaspor maçında takımın tek golünü atan Fofana, açıklamalarda bulundu

Fofana, “Taraftarımızın önünde oynayamadığımız birkaç maçtan sonra taraftarlarımızın önün çıktık.  Bazen çok pozisyona girseniz de gol atamayabiliyorsunuz. Takım adına memnunum güzel bir performans sergiledik, onlar da gol attılar ama futbol bu.” dedi.

Taraftarı Marsilya maçında da takımı desteklemeye çağıran Fofana, “Taraftarlarımızın önünde oynamak çok iyiydi. Marsilya maçında da gelir bizi desteklerlerse daha iyi olacak. Bizim için gerçekten çok çok iyi bir destek olur.” ifadelerini kullandı.

FOFANA 2. GOLÜNÜ ATTI

Atiker Konyaspor’un başarılı oyuncusu Fofana, Antalyaspor maçında ikinci yarıda oyuna girerken, takımının tek golünü attı. Atiker Konyaspor’un başarılı oyuncusu Moryke Fofana, Antalyaspor maçında ilk 11’de şans bulmazken, 52.dakikada Ezekiel’in yerine oyuna dahil oldu Maça hareket getiren ve etkili bir oyun sergileyen Fildişi Sahilli oyuncu, maçta takımının tek golünü attı. Yıldız oyuncu, ligin ilk haftasında deplasmanda oynanan Trabzonspor maçında sonra ilk kez ağları sarsarken, ligdeki ikinci golünü attı. Fofana aynı zamanda Süper Lig’de 12.haftanın ilk golüne imza attı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.