Taraftarın beklentileri:  Transfer, forma ve kombine

Taraftarın beklentileri: Transfer, forma ve kombine

Konyaspor taraftarı yeni sezon öncesinde transferleri, forma tarzlarını ve yüzde 30 luk seyirci alımı için kombine satışını merakla bekliyor

Konyaspor taraftarının gözü kulağı kulüpten gelecek haberlerde. Yeşil-beyazlı taraftarlar Yeni sezon öncesi transferleri yakından takip ederken bir yandan da yeni sezon formalarını ve kombine satışı ile ilgili açıklamaları merakla takip ediyor.

TRANSFERDE İLK HEDEF GOLCÜ

İç transferi tamamladıktan sonra 3 önemli transfer hamlesi yapan Konyaspor’da taraftarlar sabırlı bir şekilde yapılacak golcü transferlerini bekliyor. 2 golcü transfer etmek isteyen yeşil-beyazlı ekip bu futbolcuların performansı ile taraftarını memnun etmek istiyor. Konyaspor yönetimi maliyetli yabancı oyuncu transferinde ise kiralama yoluna gitmek istiyor. Taraftar da yönetimin yapacağı golcü transferlerini merakla bekliyor.

YENİ SEZON FORMALARI BEKLENİYOR

İttifak Holding Konyaspor'da yeni sezon formalarının hafta sonuna doğru satışa çıkması bekleniyor. Lotto tarafından hazırlanan formalar için geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi tanıtım filmi de yapılacak. Yeni sezon formalarını fiyatları geçen sezonla benzer oranda olacak.

KOMBİNELERİN DURUMU MERAK KONUSU

Konyaspor taraftarı, 2020-2021 sezonu kombine kartlarının satışa çıkmasını bekliyor.

Yeşil-beyazlı kulüp ilk iç saha maçını Eylül ayı sonunda Beşiktaş ile oynayacak ancak bu maça Konyaspor taraftarı giremeyecek. 1 Ekim'den itibaren ligde sınırlı sayıda seyirci alımına başlanacak. Ligin 5. haftasında oynanacak Yeni Malatyaspor maçına kadar zamanı olan Konyaspor yönetimi, kombine konusunda çok fazla acele etmezken, nasıl bir planlamaya gideceğini birkaç gün içinde kararlaştırılacak. Konyasporlu yetkililer, konu ile ilgili TFF ile de temas halinde. Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, 7 Ağustos'ta yapılan genel kurulda seyirci kısıtlamasından ötürü yeni sezon kombine kart ve bilet fiyatlarının geçen sezona oranla daha yüksek bir fiyattan satılacağını açıklamıştı. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda Konyaspor'un oynayacağı iç saha maçlarına yaklaşık 12 bin 500 yeşil-beyazlı taraftar girebilecek. Öte yandan Batı ve Doğu tribünlerinde bulunan ve kapasiteleri 15 ila 18 kişi arasında değişen locaların satışına da ilerleyen günlerde başlanacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.