Taraftarımıza çok ihtiyacımız var

Taraftarımıza çok ihtiyacımız var

Konyaspor Basketbol’da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda yapılan antrenman öncesi basketbolculardan Sinan Sağlam basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Darüşşafaka'ya karşı zorlu bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini aktaran Sinan Sağlam ise, "Çok sert oynayan ve formda oynayan bir ekip. Bizim de artık önümüzdeki bütün maçları kazanmaktan başka çaremiz yok. Bütün oyuncu grubu, teknik ekip bunun farkında ve ona göre çalışıyoruz. Elimizden geleni yapıp kazanmaya çalışacağız. Oyuncu grubu olarak kaybetmekten sıkıldık. Sinir bozucu bir durum. Aralarda çok şansız mağlubiyetlerde vardı, bizlerin tamamen kötü oynadığımız maçlarında ardından gelen mağlubiyetlerde var. Kötü gidişata son verip, kazanmaya başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Devre arasında takıma katıldığını ve takıma çabuk adapte olduğunu anlatan Sağlam, "Oyuncu grubu ve teknik ekip beni çok iyi karşıladı. Çok çabuk şekilde adapte olabildim. Kendi yapabildiklerimi yapabiliyorum sahada. Ben daha çok savunma odaklı oynayan ve sertlik veren bir oyuncuyum. Onu sahaya yansıtabildiğimi düşünüyorum. Konyaspor taraftarının bana karşı bir sevgisi var, benim de onlara karşı var. Gerçekten onlara çok ihtiyacımız var. Özellikle iç sahadaki karşılaşmalarda destekleri bizler için çok önemli. Onlarla birlikte bu kötü dönemin üstesinden geleceğiz" değerlendirmesini yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.