Taraftara güveniyoruz’

Taraftara güveniyoruz’

Antrenör Ayhan Kalyoncu, tek hedeflerinin takımı layık olduğu 1. Lig’e çıkartmak olduğuna dikkat çekerken, “Başarılı olacağımıza inanıyoruz ve herkesin de inanmasını istiyoruz. Seyircimizle hedefine ulaşacağız” dedi

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubunda mücadele edecek olan sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Ayhan Kalyoncu gözetiminde Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Stadında yapılan antrenmanlarda kondisyon arttırıcı çalışmalar gerçekleştiriliyor. Temsilcimiz önündeki iki aylık süreyi iyi değerlendirip lige hazır bir şekilde girmek istiyor. Yeni sezon çalışmalarını değerlendiren antrenör Ayhan Kalyoncu, “Selçuk Üniversitesi’nin yeri 1. Ligdir. Gerek tesisleri, gerek yönetimi gerekse de taraftarıyla bu takımın yeri 1. Ligdir. Biz bu hedefe ulaşmak adına mücadele vereceğiz. İyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Başarılı olacağız. Biz buna inanıyoruz ve bizimle beraber herkesin de buna inanmasını istiyoruz.
Uzun, yorucu ve zor bir lig olacak. Lige çıkmak isteyen çok sayıda takım olacaktır. Ancak biz diğer takımların bütçeleriyle ve kadrolarıyla ilgilenmiyoruz. Biz kendimize bakıyoruz ve en önemlisi seyirciye çok güveniyoruz. Bana göre Karşıyaka’dan sonra en zor deplasman Selçuk Üniversitesi deplasmanıdır. Bunu herkes söylüyor. Basketbolu bilerek maç seyreden taraftarımız bize bu sene de büyük katkı sağlayacak. İnşallah onların da katkısıyla 1. Lig’e çıkacağız” dedi.
Kalyoncu yerli bir transfer daha yapacaklarına da dikkat çekerek, “4-5 numara pozisyonuna bir takviye daha yapmamız gerekiyor. Yeni kuralların gelmesi ve saha çizgilerinin değişmesinin ardından pota altı çok daha önemli hale geldi. Yabancıda tercihimiz pota altını etkili kullanan 5 numaralı pozisyonda oynayan bir isim olacak. Yabancının yanına iyi bir yerli de arıyoruz” derken 2. yabancı oyuncu almayacaklarını da sözlerine ekledi.

FOTO ALTI:
Antrenör Ayhan Kalyoncu ligde en büyük kozu taraftar olarak görüyor. Kalyoncu zorlu 1. Lig yolunda taraftar desteğini hep yanlarında görmek istediğini söyledi 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.