Taraftar sinir oldu

Taraftar sinir oldu

Ankaraspor yenilgisinden sonra adeta isyan bayrağı açan taraftarlar, yönetim, futbolcu ve teknik adamları eleştiri yağmuruna tuttular. Futbol Şube sorumlusu Düzkaya ise Basit hatalar sonucu kaybettik dedi

Ankaraspor karşısında yenilen basit goller sonucu maçı kaybettiklerini ifade eden Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, “Bu maçta puan ya da puanlarla ayrılmak istiyorduk. Ama bunu başaramadık. Hatalarımızdan dersler çıkartıp bundan sonra tekrarlamamak istiyoruz” şeklinde konuştu. Puan ya da puanlar için çıktıkları Ankaraspor maçında takımın oyunun hemen başında gelen golle mağlup duruma düştüğünü belirten Mustafa Düzkaya, “Deyim yerindeyse maça neredeyse 1-0 yenik başladık. Daha sonraki 20 dakikalık bölümde oyunu hakimiydik. Ama bir türlü son vuruşlarda istediğimizi yapamadık. Beraberlik için rakip kaleye gittiğimiz bir anda kalemizde ikinci golü gördük. İlk yarının uzatma bölümlerinde hatalı bir karar sonucu verilen penaltı ve kalecimizin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalmamızın ardından rakip sayısal anlamdaki avantajını iyi kullandı. 10 kişilik dönemde oyun ve mücadele anlamında sahada iyi işler yaptık ama bunu gole çeviremedik. Bize göre yine hatalı bir penaltı kararı sonucu 3-0 mağlup duruma düştük ve puan alabileceğimiz bir maçı yenilgiyle kapattık. Yenilginin mazereti olmaz. Artık Ankaraspor mücadelesiyle sezonun ilk yarısını tamamladık. Aramıza dahil olan arkadaşlarımızın da katılımlarıyla Ankaragücü maçıyla birlikte yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Bizi sevenleri mutlu edemediğimiz için üzgünüz” şeklinde görüş belirtti.

TARAFTARLAR İSYAN ETTİ
Öte yandan Konyasporlu taraftarlar, Ankaraspor yenilgisinin faturasını hem yönetime, hem teknik ekibe hem de futbolculara çıkardı. İnternet sitelerinden Konyasporlu yönetici, oyuncu ve teknik adamları eleştiren taraftarlar “Sizleri Allah’a havale ediyoruz” diyerek, bu ağır yenilgiyi içlerine sindiremediklerinin altını çizdiler.
İLK ELEŞTİRİ YÖNETİME
Konyaspor’u futbolcusundan yönetimine kadar Allaha havale ediyoruz artık. Söyledik, söyledik söyledik ama hep söyledik bundan sonra ne söyleyelim ne diyelim her şeyi gören rabbim inşallah en kısa zamanda sizleri bizim başımızdan def eder. İddialı söylemleri ile gündeme gelen zoru görünce kendi söyledikleriyle bile ters düşen Sezona 15 transferle başlayan ardından hoca değiştiren taraftarıyla küs olan hocayı bile camianın başına getirerek aklı sıra rüştünü ispat etmeye çalışan aldığı oyuncuları beğenmeyerek teker teker yollayan aklı sıra kötü gidişin faturasını bazılarına keserek taraftara cici görünmeye çalışan, eski ve yaşlı oyuncuları teker teker alıp gelen, Konyaspor’u adeta toplama kampına çeviren yönetim seni Allaha havale ediyoruz.
TEKNİK HEYETTE NASİPLENDİ
Bayram tatili için gittiği memleketinden dönmeyerek bu takımı yüz üstü bırakarak takımın geleceği ile oynayan, hakemle kavga ederek takımını 4 hafta yalnız bırakan, 13 hafta da 10 puan alarak eski teknik heyetin aldığı puanlar olmasa şu anda ligin dibinde olacak olan takımın başında ısrarla görev yapmaya çalışan, oyunu okuyamayan, futbolcusunu motive edemeyen, kupada başarılı olmaktan vazgeçtik hazırlık maçlarında bile 2 lig takımlarına rezil kepaze bir şekilde mağlup olan teknik heyet sizi de Allaha havale ediyoruz.
EN BÜYÜK ELEŞTİRİ OYUNCULARA
Bugüne kadar Konyaspor'da kimsenin alacağı kalmamıştır bilincinde olduğu halde giydiği formanın hakkını vermeyen gününü kurtarmak için çaba gösterip 2 milyonluk şehrin insanını boynu önünde gezdiren 2 lig takımlarına karşı bile futbol oynamaktan aciz bir görüntü veren sahada koşmaktan çok yürüyerek vakit geçiren ve hiçbir şey olmamışçasına hayıtını idame ettirmeye çalışan ruhtan yoksun futbolcular sizi Allaha havale ediyoruz.
Eğer siz Konyaspor’un büyüklüğünün farkına varamadıysanız bizler sizlere Konyaspor’un ne kadar büyük olduğunu sizlere her zaman ve her yerde ispat edeceğiz. Konyaspor’umuzun üzerinden sizler o kirli ellerini çekmediğiniz sürece bizlerin sizlerle olan kavgası sürekli devam edecektir. Sizler yolcu Konyaspor ve taraftarı hancıdır bunu bir an bile olsun aklınızdan çıkarmayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum