Taraftar keyif aldı

Taraftar keyif aldı

Atiker Konyaspor taraftarı Sivasspor maçında uzun zaman sonra takımlarının oynadığı oyun ve aldığı sonuçtan keyif aldı. Yeşil-beyazlı taraftarlar muhakkak kazanılması gereken maçta 5 golü keyifle izledi

Bu sezon sıkıntılı günler geçiren Atiker Konyaspor’u hiçbir zaman yalnız bırakmayan  yeşil-beyaz sevdalısı taraftarlar bu sezon ilk defa keyif alarak maç izledi.  Atiker Konyaspor’un kritik maçta Sivasspor’u 5-0 gibi bir skorla geçmesi taraftarları biraz da olsa keyiflendirdi.  Takımını iyi günde kötü günde destekleyen Atiker Konyaspor taraftarları Sivasspor maçında da takımlarını 90 dakika boyunca desteklediler.  Alınan 5-0’lık tarihi galibiyete taraftar verdiği destekle çok büyük katkı yaptı .

Yeşil-beyazlı taraftarlar, verdikleri muhteşem destekle alınan galibiyette önemli rol oynadı. 90 dakika boyunca susmayan ve atılan gollerle adeta mest olan Konyaspor sevdalıları, maçtan sonra da takımı tribünlere çağırarak alkışladı. Taraftarlar ile oyuncular karşılıklı tezahüratlarda bulunarak galibiyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

HESAPLAR TUTUYOR

Atiker Konyaspor’da yüzler gülüyor. Yeşil-beyazlı ekipte son haftalarda alınan başarılı sonuçlar yapılan hesapların şuana kadar tuttuğunu gösteriyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Kayserispor ve Sivasspor gibi hayati derecede önem taşıyan maçları evinde kazanırken, deplasmanda da direkt rakibi Osmanlıspor’a mağlup olmadı. Ortaya konan futbol ve alınan başarılı sonuçlar, taraftarı gelecek adına umutlandırıyor. Sivasspor galibiyetiyle puanını 28’e çıkaran Atiker Konyaspor, Süper Lig’de çıkışını kalan haftalara yansıtmak amacında. Önümüzdeki hafta Antalya deplasmanına çıkacak olan temsilcimiz, sonraki hafta Kasımpaşa ile kritik bir maça daha çıkacak. Konyaspor, bu iki maçın ardından Bursaspor, Karabükspor ve Fenerbahçe ile deplasmanda, Göztepe ile ise sahasında karşılaşacak. İç sahada muhteşem bir futbol sergileyen Anadolu Kartalı, özellikle taraftarının önünde puan kaybı yaşamak istemiyor. Konyaspor, fikstür avantajıyla bir an önce tehlikeli bölgeden uzaklaşmayı hedefliyor.

GENÇLERBİRLİĞİ  KONYASPOR’U TEKRAR ATEŞ HATTINA ÇEKTİ

Sivasspor’u 5-0 gibi tarihi bir skorla yenen Atiker Konyaspor puanını 28 yaparak averajla 14. Sıraya kadar yükselmişti. Yeşil-beyazlı ekip Alanyaspor’un Akhisar’ı yenmesi ile 15. Sıraya gerilemişti. Anadolu Kartalı haftayı burada bitirmeyi planlarken Gençlerbirliği şampiyonluk kovalayan Galatasaray’ı evinde sürpriz bir sonuçla 1-0 yenerek puanını 30 yaptı ve tekrar ateş hattını içine geriledi.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.