Talihsizlik devam ediyor

Talihsizlik devam ediyor

Konyaspor’un Galatasaray deplasmanındaki talihsizliği devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekibin bu deplasmanda kazanamama serisi 22 maça çıkarken bu sezon ki unvanlarını da İstanbul temsilcisi karşısında kaybetti 

Spor Toto Süper Ligde 7.hafta maçında deplasmanda Galatasaraya 2-1 mağlup olan Konyaspor'un, rakibi karşısında İstanbul’da kazanamama serisi 22 maça çıktı. 

Sarı-kırmızılı takım ile Istanbul'da 22.karşılaşmasına çıkan Anadolu Kanalı, rakibi karşısında kötü sonuçlarını sürdürerek, 3 puan hasretini başka bahara bıraktı. Söz konusu süreçte Galatasaray'a en çok konuk olan takım olan ve hiç galip gelemeyen takımlardan biri an Konyaspor, dün de bu seriyi bozamadı. İkinci yarıda kalesinde gördüğü iki golle mağlup olan Palut'un ekibi, böylelikle İstanbul'da oynanan 22.maçında 18.yenilgisini aldı. Yeşil-beyazlı takım sadece 4 maçta berabere kalarak puan alabildi. 

KONYASPOR, UNVANLARINI KAYBETTİ

Konyaspor'da 6 haftalık gol yememe ve yenilmezlik serisi sona erdi

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-1 yenilerek liderliğini kaybeden Arabam.com Konyaspor, unvanlarını da İstanbul'da bıraktı.

Anadolu Kartalı, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon yaptığı 7. maçta ilk kez kalesinde gol gördü.

Ligde MKE Ankaragücü, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Fenerbahçe, Bitexen Giresunspor ve Atakaş Hatayspor ile yaptığı maçlarda kalesini gole kapatan Konya temsilcisi, Galatasaray deplasmanında ilk dakikada topun ağlarına gitmesine engel olamadı.

Yeşil-beyazlılar, maçı 2-1 kaybederek bu sezon ilk mağlubiyetini de yaşadı.

Konyaspor'da geçen seneyle birlikte devam eden 8 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum