Taksim’deki Tramvay Durakları Söküldü

Taksim’deki Tramvay Durakları Söküldü

Taksim Meydan’da tarihi tramvay için yapılan duraklar söküldü. Gezi olaylarında zarar gördüğü için kaldırılan duraklar, yaklaşık 2 ay önce yapılmıştı. Alman Wall firması tarafından yapılan özel duraklardan İstanbul’da sadece 5...

Taksim Meydan’da tarihi tramvay için yapılan duraklar söküldü. Gezi olaylarında zarar gördüğü için kaldırılan duraklar, yaklaşık 2 ay önce yapılmıştı. Alman Wall firması tarafından yapılan özel duraklardan İstanbul’da sadece 5 adet bulunuyor.

Taksim Meydanı ile Şişhane arasında çalışan tarihi tramvayı kullananlar için yapılan duraklar belediye ekipleri tarafından kaldırıldı. İstiklal Caddesi girişinde bulunan duraklar Gezi Parkı olayları sırasında zarar gördüğü için kaldırılmıştı. Yaklaşık 2 ay önce ‘özel durak’ olarak adlandırılan 2 durak yeniden yapıldı. Bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden gelen görevliler, önce durak camlarını söktü. Daha sonra vinç yardımıyla kaldırılan duraklar kamyona yüklenerek götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, bu duraklardan İstanbul’da 5 tane bulunuyor. Bunlardan 2’si Kadıköy Bağdat Caddesi’nde, 2’si Taksim’de ve bir tane de Beşiktaş’ta. Belediyenin bu durakları neden kaldırdığıyla ilgili bir bilgi verilmedi. Ancak ismini vermek istemeyen bir görevli, her an çıkabilecek Gezi olaylarına yönelik belediyenin tedbir aldığını söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.