Takımın uyumu Avcı’yı mutlu ediyor

Takımın uyumu Avcı’yı mutlu ediyor

Afyonkarahisar kampı öncesi takımın son durumunu değerlendiren Anadolu Selçukspor teknik direktörü Alper Avcı, genç futbolcular arasındaki uyumun ve arkadaşlığın kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek Anadolu Selçukspor yeni sezon hazırlıklarını Afyonkrahisar’da sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekibin teknik patronu Alper Avcı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Avcı yaptığı açıklamada: “Birinci etap kamp çalışmalarını Konya’da tamamladıktan sonra Erzurum’da lig hazırlıklarımızı sürdürdük. Orada iyi bir ortamımız vardı, özellikle fiziksel antrenmanların yoğun olduğu bir dönem geçirdik. Aramıza yeni katılan oyuncuların fazlalığı sebebiyle iyi bir kaynaşma ortamı yaşadık. Çok güzel bir ortam oluştu. Şimdi üçüncü etap kamp çalışmaları için Afyonkarahisar'a gidiyoruz. Dokuz günlük kamp sürecimiz var orada, iki günde bir hazırlık maçı oynayarak lig hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Afyon kampında Erzurum kampının aksine taktiksel ve oyunsal anlamda takımımızı belli bir seviyeye getirmeye çalışacağız. Bunun için Afyonkarahisar’ın uygun bir ortam olduğunu düşündük” dedi.

TAKIM ÇABUK KAYNAŞTI

Takıma yeni katılan oyuncu sayısının fazla olması nedeniyle en büyük endişelerinin uyum sorunu olduğunu kaydeden  Avcı, “Uyum sürecinin biraz zaman alacağını düşünerek iki aşamalı kamp yapmayı planladık. Avrupa'dan gelen oyuncularımızın geldikleri yerde birbirleriyle oynayan Milli Takımlarda görev yapan oyunculardan kurulu olduğu için çok fazla zorluk çekmedik. Beklentimizden daha kısa sürede bir kaynaşma ortamı yakaladık. Yaş grubu da birbirine yakın olduğu için beklentilerimize cevap verme durumları çok açık. Oyuncularımız futbol oynamaya istekliler, gelişime hazırlar” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.