Tagid, Çin İhraç Malları Fuarı'na Gidiyor

Tagid, Çin İhraç Malları Fuarı'na Gidiyor

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) organizasyonu ile üyelerine yeni pazarlar ile tanıştırmak, ihraç ürünlerinin tanıtımı, mümessil, temsilciliklerinin oluşturulması ve yerel firmalarla işbirliklerini geliştirmek amacıyla ticaret...

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) organizasyonu ile üyelerine yeni pazarlar ile tanıştırmak, ihraç ürünlerinin tanıtımı, mümessil, temsilciliklerinin oluşturulması ve yerel firmalarla işbirliklerini geliştirmek amacıyla ticaret ve işbirliği imkânlarını yerinde görmek ve ikili görüşmelerde bulunmak üzere nüfus ve ticaret yönünden yüksek potansiyele sahip ülkelerden Çin'e 12/19 Ekim 2014 tarihleri arasında dernek üyelerinden oluşan Ticaret ve Yatırım Heyeti organize ediyor.

CANTON Fuarı, Her yıl Nisan ve Ekim Aylarında gerçekleşen ve bu yıl Ekim ayında 116. sı düzenlenecek olan dünyanın 2. en büyük ve Çin’ in en büyük fuarı olma özelliği olan "Çin İhraç Malları Fuarı" diğer adıyla "Kanton ( Canton Fair ) fuarında, büyük makine ve ekipmanları, motosiklet & bisiklet, araç yedek parçaları, kimyasal ürünler, inşaat makineleri, elektronik ve elektrik ürünleri, bilgisayar ve iletişim ürünleri, ışıklandırma ekipmanları, inşaat ve dekorasyon malzemeleri, sıhhi tesisat, banyo malzemeleri ve hırdavat gibi sektörler olacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.