Taffarel: Galatasaray'da Öyle Yıkılmış Bitmiş Bir Durum Yok

Taffarel: Galatasaray'da Öyle Yıkılmış Bitmiş Bir Durum Yok

Galatasaray'ın kaleci antrenörü Claudio Taffarel, takımda öyle yıkılmış, bitmiş bir durumun olmadığını ve herkesin olayların farkında olduğunu söyledi.Türkiye Futbol Federasyonu'nun ALS hastalığı konusunda farkındalık oluşturmak için...

Galatasaray'ın kaleci antrenörü Claudio Taffarel, takımda öyle yıkılmış, bitmiş bir durumun olmadığını ve herkesin olayların farkında olduğunu söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ALS hastalığı konusunda farkındalık oluşturmak için Hasan Doğan Tesisleri'nde düzenlenen etkinliğe katılan Taffarel, sonrasında basın mensuplarına Galatasaray ve Türkiye ile Brezilya arasında oynanacak dostluk maçıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Son haftalarda Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde kötü günler geçiren Galatasaray'daki durumun farkında olduklarını ifade eden Brezilyalı antrenör, "Galatasaray'da öyle yıkılmış, bitmiş bir durumumuz yok. Biz ve futbolcular durumun farkındayız. Herkes işin bilincinde. O kadar da kötü bir durum yok. Bunun üstesinden geleceğiz." dedi.

Zaman zaman takımların kötü durumlar geçirdiğini kaydeden Taffarel, "Takım kötü oynayınca eleştiriler gelmesi normal. Bize düşen takımı düzeltmek için gayret etmemiz. Önemli olan taraftarlarımızın eve mutlu dönmesini sağlamaktır." diye konuştu.

TÜRKİYE-BREZİLYA DOSTLUK MAÇI

Çarşamba günü oynanacak Türkiye-Brezilya maçı içinse Brezilya Milli Takımı'nın kaleci antrenörü Taffarel, "Türkiye ile Brezilya'nın karşılaşacak olması beni mutlu ediyor. Dünya Kupası'ndan sonra birçok yerde maçlar oynadık. Türkiye ile burada maç oynamak duygusal olacak." şeklinde konuştu.

Brezilya teknik heyet ve futbolcularına İstanbul'un ve Türkiye'deki ortamın güzelliğini aktardığını ifade eden Brezilyalı antrenör, sözlerini şöyle sürdürdü: "Orada buralarının propagandasını yaptım. Onlar da bunu hissedecektir. 58 yıl sonra yapılan bu hazırlık maçında beklentiler yüksek olacaktır. Bu maç öncesinde iki tarafta sıkıntılı süreç yaşıyor. Bizler de Dünya Kupası'nda kötü bir imaj çizdik. Bu imajımızı düzeltmek istiyoruz. Sonuçtan ziyade iyi maç olmasını istiyorum."

'MELO'NUN DAVET EDİLDİĞİNİ BİLİYORUM'

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile sıkıntılar yaşayan futbolcuları Melo'nun Türkiye-Brezilya maçına gelip gelmeyeceği sorusuna ise Taffarel, "Onun maça davet edildiğini biliyorum. Melo hatta Brezilya milli takım kampına gelmek istiyor. Tabii ki herkes kampa katılmayı ister. Milli Takım kampını ziyaret edip maça gelecektir." diye cevap verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.