Şut ve gol çalışması işe yaramadı

Şut ve gol çalışması işe yaramadı

Atiker Konyaspor’un gol yollarında yaşadığı sıkıntı devam ediyor.

Yeşil-beyazlı ekipte yapılan teknik direktörlük değişikliğinin ardından yeni patron Mehmet Özdilek gol yollarındaki sıkıntıyı çözmek için oyuncularına bol bol şut ve gol çalıştırması yaptırdı. Ancak geride kalan haftalarda bu çalışmalar karşılığını bulmadı.

ŞUTLAR KARAVANA

Ligde geride kalan 13. Hafta sonunda 11 puanla küme düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan Atiker Konyaspor kaleyi bulmakta zorlanıyor. Antrenmanlarda şut ve gol çalışan yeşil-beyazlı oyuncular maçlarda bu konuda başarı sağlayamıyor.  Mehmet Özdilek ile ligde 4 maça çıkan yeşil-beyazlı ekip 1-0 kazandığı Osmanlıspor maçında kaleye 12 şut atmasına rağmen sadece 2 isabet sağlayabildi. İsabetli şutun birisi de gol olan şuttu.  Antalyaspor maçında 24 şut çeken Atiker Konyaspor sadece 4 şutunda kaleyi bulabildi bunlardan birisi de gol olan şuttu. Sivasspor  karşısında ise 15 şuttan 11’inde kaleyi tutturan Atiker Konyaspor bu maçta da sadece penaltıyı gol yapabildi

SON MAÇTA SADECE BİR ŞUT İSABET BULDU 

Ligde en az gol atan takım hüviyetinde olan Atiker Konyaspor, Kasımpaşa maçındaki istatistiklerle bunu bir kez daha gözler önüne serdi. Yeşil-beyazlılar maç boyunda rakip kaleye 12 şut gönderirken, bunlardan sadece 1’inde isabet sağladı. O isabetli şutta da Amir Hadziahmedovic takımının beraberlik golünü kaydetti.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum