Sürat Kargodan Sanal Şube atağı

Sürat Kargodan Sanal Şube atağı

Sürat Kargo, müşterilerine zaman kazandıracak yeni bir hizmeti daha uygulamaya başlattı

Sürat Sanal Şube adı verilen bu hizmet, müşteriyi şubeye getirmeden internet başında işlem yaptırarak zamandan tasarruf ettiriyor. Sürat Kargo Bilgi Sistemleri Müdürü Ercan Saraç, son yıllarda şirket olarak teknolojik açıdan büyüme gösterdiklerini ve hizmetlerini de her geçen gün bu yönde geliştirdiklerini belirtti. Sürat Sanal Şube Sistemi’nin müşterilere sağladığı avantajları ve kolaylıkları anlatan Ercan Saraç, “Bu sistem sayesinde artık müşterilerimiz hem zamandan tasarruf edecek hem de kargo işlemlerini otomatik olarak yürütebilecekler” dedi.

Müşterilerinin şubeye gelmeden internet üzerinden kendi faturasını kesip barkodunu basacağını vurgulayan Saraç “Kargo operasyonlarında ciddi zaman alan kayıt işlemleri artık sadece 1–2 dakika sürüyor. Böylece, müşterilerimize özel tasarlanan web ara yüzü sayesinde her türlü takip, raporlama gibi istenilen bilgilere anında ulaşma imkânı sağlanmış oluyor” diye konuştu.

Bilgi Sistemleri Müdürü Ercan Saraç, bu sisteme güvenli, hızlı, kolay erişilebilir ve müşterinin ihtiyaç duyduğu her türlü raporlamaya uygun bir yapıya ihtiyaç olduğunu tespit ettikleri için geçtiklerini söyledi.  Saraç, eski işleyiş ile yeni işleyişi karşılaştırarak, “Bu sistem ile müşterinin zaman kaybı yaşama riskini ortadan kaldırıyoruz. www.suratkargo.com.tr\sanalsube web sayfamızdan her büyüklükteki müşterilerimize 3 farklı işlem alternatifi ile hizmet imkanı tanıyoruz. Bu sayede hizmet portföyümüzü her geçen gün geliştirerek, kargoculuk sektörüne yeni anlayışlar getirmiş oluyoruz” diye konuştu.
Bölge Müdürü Musa Yıldırım ise, “Sanal şube ile müşterilerimize daha kolay ve daha hızlı hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Ayrıca, geçen ay Konya’mıza açtığımız 3 yeni şube ile beraber Konya merkezde 13 şubeye ulaştık. Böylelikle Türkiye’deki şube sayımız da 601’e yükseldi” dedi.
HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.