Süper’de ilk yarı sona erdi

Süper’de ilk yarı sona erdi

Konya Süper Amatör Lig’de geçtiğimiz haftasonu oynanan karşılaşmalarla sezonun ilk yarısı tamamlandı.

Konya Süper Amatör Lig’de geçtiğimiz haftasonu oynanan karşılaşmalarla sezonun ilk yarısı tamamlandı. Liglerde cumartesi ve Pazar günü oynanacak maçların ardından 7 gün ara verilecek. Konya Süper Amatör Lig’de sezonun ilk yarısını Gölyazı Belediyespor 26 puanla lider bitirdi

EREĞLİ, LİDERİ DEVİRDİ

Konya Süper Amatör Lig’de ilk yarının son karşılaşmasında Gölyazı Belediyespor evinde Ereğlispor’u ağırladı. Cihanbeyli temsilcisi rakibine 2-1 mağlup olarak büyük bir fırsatı tepti. Ereğlispor Gölyazı Belediyespor’u yenerek puan farkını 1’e indirdi.  Gölyazı’nın en yakın takipçisi Ilgın Belediyespor evinde ağırladığı Gölyazı Belediyespor’u 7-0 mağlup ederek Gölyazı ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Ligin ikinci yarısında 3 takım arasında şampiyonluk yarışının daha da kızışması bekleniyor.

LİGDE 11.HAFTADA FLAŞ SONUÇLAR ALINDI

Süper Amatör Lig’de 11.haftasında ligde oynanan maçlarda flaş sonuçlar alındı. Çatalhüyük Çumra Belediyespor kümede kalma yarışında mücadele ettiği rakiplerinden Ülkümspor Gençlik’i evinde ağırladı. Çumra ekibi rakibine 3-2 mağlup olarak küme düşme hattına yaklaştı. Ülkümspor rakibini 3-2 mağlup ederek Çumra ile puanını eşitledi.

KADINHANI FIRSAT TEPTİ

Haftanın en önemli maçlarından Yeni Doğanhisarpor evinde Öntur Havzanspor’u ağırladı. Doğanhisar temsilcisi rakibine 4-0 mağlup oldu. Havzanspor aldığı galibiyetle  rahat bir nefes aldı. Haftanın bir diğer maçında Meram Kara Kartallar evinde Selçukspor’u ağırladı. Kara Kartallar rakibine 2-0 mağlup oldu. Ligde  şampiyonluk mücadelesine ortak olmak isteyen Saiteli Kadınhanı Belediyespor deplasmanda Akören Kültürspor’a konuk oldu. Kadınhanı rakibine 4-1 mağlup olarak büyük fırsat tepti. Siyah-beyazlılar rakiplerinin birbiriyle oynadığı haftada 3 puana uzanıp puan farkını 2’ye indirmek isterken Akören’e 4-1 mağlup olarak hüsrana uğradı.

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.